2777
2789
عنوان

خاطره های خنده دارتونو تعریف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 129 پست
نه بابا فضولی چیه. کلا تو برنامم نیست.از بچگی یه هدفای داشتم که اگر ازدواج کنم فقط مزاحمت ایجاد میش ...

بنظرم ب خودت بستگی داره من الان ازدواج کردم درسته توی درس خوندنم یکم مزاحمت ایجاد میشه ولی بازم میخونم و نمراتم از همکلاسی های مجردم بیشتره پس به خودت و پافشاریت روی اهدافت بستگی داره😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا فضولی چیه. کلا تو برنامم نیست.از بچگی یه هدفای داشتم که اگر ازدواج کنم فقط مزاحمت ایجاد میش ...

اها انشاءلله به هدفات برسی گلم ❤

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃

این یکی هم میگم🤣

من یه مدت افتاده بود رو زبونم میگفتم متلاشی.

به کسایی که تلاش میکنن میگن متلاشی!

خودم کلمه ساخته بودم و هر هر به بیمزه بازیام میخندیدم.

یه بار استادم پرسید میدونی چالز بوکوفسکی کیه؟

خب من میدونستم نویسنده رمانه و اینا.

خواستم باکلاسش کنم و بگم خیلی میتونم با مهارت حرف بزنم.

گفتم ایشون نویسنده متلاشی بودن!

استاد همه اش میگفت ایشون کتاب هاش ساندویچ ژامبون و ...هاست.متلاشی نداره.

منم هول شده بودم میگفتم نه استاد خودشون متلاشی بودن.

خلاصه به یه ضرب و زوری داستان متلاشی رو واسش گفتم اونم نصیحت کرد که با کلمات بازی نکنم😂🤦‍♂️

اما کورخونده من آدم نمیشم🤣

بنظرم ب خودت بستگی داره من الان ازدواج کردم درسته توی درس خوندنم یکم مزاحمت ایجاد میشه ولی بازم میخو ...

خب من فقط درس نیست.میخوام مهاجرت کنم که با شوهر خیلی مشکله🤣ممکنه مخالف باشه یا بخواد رایم رو بزنه.

خانواده اش نزارن.یا هر چی.....

دوستان شما هم از خاطراتتون بگین دیگه 😁😅من که اومدم یهو خلوت شد بگین منم یادم بیاد میگم

من که دارم هی میگم فقط🤣الان باید عصرجدید بیاد استعداد منو تو زمینه سوتی کشف و ضبط کنه🤣🤦‍♂️

این یکی هم میگم🤣 من یه مدت افتاده بود رو زبونم میگفتم متلاشی. به کسایی که تلاش میکنن میگن متلاشی! ...

😅😅😁😁😁

یه بار نشسته بودم با داداشم حرف میزدم میخواستم بگم بازی اسنوکر گفتم اسکونر😐😐😅😁

یه بار بارون اومده بود زیاد می‌رفتیم تو حیاط تا زانومون آب بود بعد همسایه اومده بودن تو خیابون ایستاده بودن ما هم رفتیم منم سنگ برمیداشتم پرت میکردم تواب یهو نشونه گیری کردم که بندازم دور تر خورد به اونجای داداشم 😬😓😅😁😁سنگ برداشت که بزنه رفتم پشت بابام 😅😅

ماه رمضون بود داشتیم با شوهرم سحری میخوردیم بعد گرم حرف زدن بودم داشتم یه چیو براش تعریف میکردم دیدم ساکت هیچ  صدایی ازش در نمیاد سرمو اوردم بالا دیرم به یه نقطه خیره شده از خنده سرخ شده ولی بزور جلو خودشو گرفته رد خندشو دنبالم کردم دیدم بعله خشتک شلوار اینجانب سوراخه اونم به چه بزرگی 😖😂😂ازون موقع تا الان هر وقت بخواد سر به سرم بزاره میگه یادته شلوارت سوراخ بود😐😑😑😑

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃