2777
2789
عنوان

کار یا درس؟

339 بازدید | 15 پست

بین کار و درس کدوم رو انتخاب می کنید؟ 

موندم سر دو راهی. تازه رفتم سرکار کارمم بد نیست. ولی اگه درسمو ادامه بدم و ارشد بگیرم احتمالا کار خیلی بهتری در آینده می گیرم 

نگرانی اصلیم سنمه 39 سالمه ☺️ میگم نکنه دیر باشه برای درس خوندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه. محل کارم قبول نمیکنن کمتر برم. درسم هم سنگینه خیلی وقت میبره. مخصوصا برای منی که دور بودم

اگه برای هزینه های ماهیانت به مشکل برنمیخوری از نظر من درس رو ادامه بده ارشد بگیر همون‌طور هم که گفتی شغل بهتری گیرت میاد

اصلا هم دیر نیست من خیلیارو دیدم حتی ۴۵ سالشون بوده درس میخوندن 

اگه برای هزینه های ماهیانت به مشکل برنمیخوری از نظر من درس رو ادامه بده ارشد بگیر همون‌طور هم که گفت ...

نه به مشکل خاصی برنمی خوریم. خوب حقوق داشته باشم که قطعا بهتره ولی نباشه هم مشکلی نیست

دو سال که چیزی نیست  بشین بخون  هی این دست اون دست نکن پشیمون میشیا

آره واقعا پشیمون میشم. چند سال قصدشو داشتم به دلایلی شرایطش جور نبود. امسال که جور شده دیگه نباید از دستش بدم