اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
کاش فقط نظرمخالف بدن حال ادمو بهم میزنن یکی که دل منو سوزوند با اینکه مجازی هست واگذارش کردم .یه کاربری دیگه داشتم رفته تاپیک قبل درددلمو خوند بعد گفت خدا زدتت خاکبرسرت اینقد بیچاره ایی ...دیگه هرگز این سایت درد دل نمیکنم
خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه ،تواین دنیا نیستیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چرا بعضیا اینجارو با چاله میدون اشتباه گرفتن همچین میپرن بهت و ول کنم نیستن اگه جواب ندی خب نمیشه اگه جواب بدی دوسداری کل جد و ابادشو بیاری وسط که اونم جالب نیس
هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
جای خوبی هست مجازی ولی همه بی اعصاب .چقدم خانوم پامنبری زیاد طرف تاپیک میزنه دوست پسرم بعد یکی میاد میگه خجالت نمیکشی به نامحرم دست میزنی .تواین زمونه مردوزنای متهل باکسی دوس نشن باید خداروشکرکرد بعد اون فک دست نامحرمه
خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه ،تواین دنیا نیستیم