2777
2789
عنوان

چه خبره آخه تو تایپیکا🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 43 پست

کو😍😍

کو 🐎🐎

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

کاش فقط نظرمخالف بدن حال ادمو بهم میزنن یکی که دل منو سوزوند با اینکه مجازی هست واگذارش کردم .یه کاربری دیگه داشتم رفته تاپیک قبل درددلمو خوند بعد گفت خدا زدتت خاکبرسرت اینقد بیچاره ایی ...دیگه هرگز این سایت درد دل نمیکنم

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لحظه فکر کردم داری تاریخ مینویسی😂

تاریخ نی نی سایت ِ...  اونقدری ک جنگ علیه حق و باطل اینجا رخ داده.. جنگ جهانی  نداده

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

نمیدونم چرا بعضیا اینجارو با چاله میدون اشتباه گرفتن همچین میپرن بهت و ول کنم نیستن اگه جواب ندی خب نمیشه  اگه جواب بدی دوسداری کل جد و ابادشو بیاری وسط که اونم جالب نیس 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
میدونی تاپیک میکائیل چرا ترکید؟

خیررررر.. قطعااا گزارش زدن... بعضیا چشم دیدن کاربرای بی حاشیه و خوب رو ندارن  ب دلایلی 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
حالا اونی که از حد گذرونده بود که ازش شکایت کردی کی بود؟      البته اگه قطع شده و خ ...

عزیزم زمانبره تا پیدا بشه

باید استعلام بگیرن حداقل یک ماه طول میکشه

تازه بعدش دادگاه شروع میشه و رای قاضی

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
اره بعد همه وااای 😂😂😂 استارتر😕😐

استاتر بنده خدا ب روایت تصویر 

دقیقا وای جررررر هر وقت اینجا بحث جدی میشه به صورت چهار زانو میشینم و دو دستی تایپ میکنم 😂😂😂🤘

گاهی خنده دارِ.. در کل سرگرمی بسیار خوبیه.. مخصوصا وقتی فکر و ذهنت مشوشِ😂😁

جای خوبی هست مجازی ولی همه بی اعصاب .چقدم خانوم پامنبری زیاد ‌طرف تاپیک میزنه دوست پسرم بعد یکی میاد میگه خجالت نمیکشی به نامحرم دست میزنی .تواین زمونه مردوزنای متهل باکسی دوس نشن باید خداروشکرکرد بعد اون فک دست نامحرمه

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم