2777
2789
عنوان

حسم ب شوهرم بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 29 پست
خیلی تخسه 

خب پس با مشاور حرف بزن راهنمایی درست کنه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق مشکل شما همین ک خودتو سر تر میبینی این حسم ب شوهرت القا میکنی اونم تو کوچه خیابون دنبال یکی میگ ...

خداشاهده اگ من خودمو سرتر ببینم اینو از بس خودشو اطرافیان گفتن من گفتم بعدم این حرفی ک شما زدی دلیل نمیشه ک بخاد ب کسی نگاه کنه اگ دلش از اول یکی از خودش پایین تر میخاست چرا اومد سمت منو خودشو کشت زنش بشم حالا چرا من براش کافی نیستم ؟؟ بنظرم این جور مردا حالا شوهر خودمم باشه فرقی نمیکنه زنشون چجور باشن چشمشون گشنست و سیرمونی ندارن 

خداشاهده اگ من خودمو سرتر ببینم اینو از بس خودشو اطرافیان گفتن من گفتم بعدم این حرفی ک شما زدی دلیل ...

من از لحاظ کارشناسی و روانشناسیشو گفتم همه مشکلت تو همون خود سر بینی خودت ریشه داره.برو مشاور

من از لحاظ کارشناسی و روانشناسیشو گفتم همه مشکلت تو همون خود سر بینی خودت ریشه داره.برو مشاور

اتفاقا شما فقط اومدی بگی مشکل از منه من اومدم بگم چرا وقتی من از هرلحاظ اوکیم شوهرم باز ب کسی نگاه میکنه شما میگی مشکل از خودته هه تا وقتی زنایی مث شما برعلیه زنای دیگن مردا باید انقد پرو بشن 

بزار انقد نگاه کنه تا سیر بشه تا مورد خیانت اینا شک نکردی بی خیال شو.و خودتو الکی پیر نکن بالاخره هر مردی یه ایرادی داره .شاید شما خیلی بهش توجه میکنی 

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .
بزار انقد نگاه کنه تا سیر بشه تا مورد خیانت اینا شک نکردی بی خیال شو.و خودتو الکی پیر نکن بالاخره هر ...

اخه خیلی زورم میده خدا ازش نگذره 

دقیقا فک کنم چون توجه زیادی کردم خودشو گم کرده فک کرده خبریه

عضلاتش شل نشده؟

عضلاتش ک شل میشه بلخره اون همه کش اومده اما ن اونقد ک اویزون بشه یا شکمم گنده باشه بستگی ب ژن داره من مادرم اینا ن ترک خوردن ن شکم دارن منم ب اونا رفتم فقط خط سزارینم هست ک اونم خیلی کم دقت کنی دیده میشه