2777
2789

با خالم و زن داییم و مامانم اینا یه جا کار میکنیم یه کار گروهیه ، امروز داشتیم یجوری برنامه ریزی میکردیم که همه کارا جوری تقسیم شه که همه کل مرحله ها رو انجام بدن چون بالاخره پولش بین همه تقسیم میشه دیگه .این گفت من فلان کار رو بلد نیستم انجام نمیدم ماهم دوباره داشتیم برنامه ریزی میکردیم که عصبی شد و سرمون داد زد و گفت حالا من یکاری رو بلد نیستم کشتن منو. هیچی دیگه هر جور شده اروم شدیم و تا اخر وقت اخمو موند و حرف نزد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  اگه  کارتون واقعا حساس و سخت و طاقت فراسه  ک انصافا هر کس باید وظیفه خودش رو انجام بده 

ولی در کل  اسمش روشه  کار گروهی  خودت هم داری میگی 

نفر بعدی  اگه بتونه   باید پوشش بده خب 

اگع کارتون راحته   خب جور اونم میکشیدین خالته خب  ادم غریبی نیست که 

البتع بستگی ب اینم داره   اگه  مثلا مادر شما بگه نمیتونم   واکنش خالت چیه؟؟ ایا حمایتش  میکنه یا ن؟

آخر کار یکم یخش آب شد مامانم بهش گفت اینجوری نکنید با اعصاب خوردی ک نمیشه کار کرد و اینا . هیچی دیگ شروع کرد به بد و بیراه گفتن همه تقصیرا رو انداخت گردن من هرچی از دهنش دراومد گفت بهم گفت فک نکن واسه بقیه ادمی واسه من هیچی نیستی ، منم هر چی گفت جوابشو دادم گفتم بی جنبه ای نمیشه بهت بگیم بالا چشمت ابروئه عصبی شدم هی گفتم ازمون جدا شو به مامانم گفتم ما خودمون چهار نفریم چرا جدا نمیشیم . فک کنم از این حرفم خیلی بدش اومده 

خلاصه خیلی قلبمو شکست تو این مدت همش یواش یواش کار میکرد غرغر میکرد هیچی بهش نمیگفتیم ولی...

موضوع واسه حرف زدن ک نباشه تاپیکای اینجوری زیاد میشن

چجوری ؟ 

ازتون نظر میخوام ؟

من باید چیکار کنم ؟ دیگ نرم سر کار یا برم ؟ 

یه مدت باهاش رفت و اومد نکنم ؟ یا چی

عزیزم  اگه  کارتون واقعا حساس و سخت و طاقت فراسه  ک انصافا هر کس باید وظیفه خو ...

میدونم مامانم بهش گفت اگه نمیتونی یواش و اروم بگو نمیتونم یه کار دیگ میکنم نه اینکه اینطوری اعصاب خوردی کنی کل اون روز هیچکس با همدگیه حرف نزدیم 

میدونم مامانم بهش گفت اگه نمیتونی یواش و اروم بگو نمیتونم یه کار دیگ میکنم نه اینکه اینطوری اعصاب خو ...

فک کنم الان یه کاری رو با هم شروع کردین دیگه؟ تا آخر این کار یه جوری باهاش سر کن ولی اگه باز هم قراره کاری رو شروع کنین اصلا زیر بار شراکت باهاش نرو

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

متاسفانه شراکت این ماجراها رو هم داره دیگه،مخصوصا با فامیل.

اگه میخواین عدالت رعایت بشه،اونی که کارش آسونتره تایم کارش رو بیشتر کنین یا درصدی از دستمزدش کم کنید.

برای کارهای سخت تر هم زمان رو کمتر کنید یا سختی کار بدین بهش

متاسفانه شراکت این ماجراها رو هم داره دیگه،مخصوصا با فامیل. اگه میخواین عدالت رعایت بشه،اونی که کار ...

همینطوره ماهم داشتیم درباره همین برنامه ریزی میکردیم که مرحله به مرحله چرخشی جاهامونو عوض کنیم که اینطوری بهش برخورد .

توروخدا با این وضعی ک پیش اومده بنظرتون فردا چیکار کنم برم سرکار یا ببخیالش بشم ؟