2777
2789
یعنی جای جلا دهنده میریزید؟

داخل مخزن جلا دهنده نه من خودم از جلا دهنده هوم پلاس استفاده میکنم راضیم اما برای ضد عفونی کردن و گاهی براق شدن ظرف ها یک فنجون پایین ماشین ظرفشویی میزارم تا با بقیه مواد مخلوط بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل مخزن جلا دهنده نه من خودم از جلا دهنده هوم پلاس استفاده میکنم راضیم اما برای ضد عفونی کردن و ...

شما میدونین ظروف پلاستیکی رو چجوری میتونم به خوبی تمیز کنم که هم بوی مواد غذایی نمونه هم اینکه زردیشون از بین بره مثل این ظرف

شما میدونین ظروف پلاستیکی رو چجوری میتونم به خوبی تمیز کنم که هم بوی مواد غذایی نمونه هم اینکه زردیش ...

فکر کنم همون مایع سفید کننده غلیظ و اسکاچ تمیز میکنه عزیزم فقط داخل یه ظرف اب و سفید کننده بریزید و بزارین یه مدتی بمونه
بعد با اسکاچ خوب بشورید

شما میدونین ظروف پلاستیکی رو چجوری میتونم به خوبی تمیز کنم که هم بوی مواد غذایی نمونه هم اینکه زردیش ...

برای بوی ظروف پلاستیکی فکر کنم میتونین از لیمو استفاده کنید خیلی خوب بوی بد رو جذب میکنه

برای بوی ظروف پلاستیکی فکر کنم میتونین از لیمو استفاده کنید خیلی خوب بوی بد رو جذب میکنه

اره واقعا تاثیر داره میتونین از مایع ظرفشویی هایی هم استفاده کنید که بوی لیمو دارن هوم پلاس یه مایع ظرفشویی داره که بوی لیمو میده من خیلی دوسش دارم
هم خیلی تمیز میکنه هم ظرفا بوی خیلی خوبی میگیرین خیلی هم راحت ابکشی میشه

دوستان شما میدونین چجوری میشه لک روی آینه ی حمام رو پاک کردم من نوشابه و خمیر دندون امتحان کردم اما ...

عزیزم منم همه چیو امتحان کردم تا حدودی تاثیر دارن اما بهترین چیزی که ازش نتیجه دیدم شیشه پاک کن ضد بخار و غبار هوم پلاس که علاوه بر تمیز کردن مانع از نشستن غبار روی آینه میشه حتی برای روی وسایل شیشه ای هم عالیه نمیزاره زود غبار بگیرن اما خب میتونین از محصولات طبیعی مثل سرکه و ... هم استفاده کنید

این تایپیک تبلیغ هوم پلاسه وکاملا مشخصه چون دوروزه دارم ازژل ظرفشویی استفاده میکنم وآشغال ترازاون تاحالا ندیده بودم!مردم راچی فرض کردین؟یعنی اگه پولم راآتیش زده بودم انقدرناراحت نبودم کاملا ردغذاوچربی مونده روظرفا وکدر وزشت شده همشوبادست شستم دوباره ....

اخه مال من هر چقدر هم میریزم چراغش خاموش نمیشه

سلام نمیدونم راه حل مشکل نمک رو پیدا کردین یا نه ، خاموش نشدن چراغ نمک یک علت مهمش اینه که بعد از اضافه کردن نمک باید با قاشق چوبی خوب داخل مخزنشو هم بزنید تا سنسورش فعال بشه ، پیج تعمیر آنلاین همیشه اینو میگه و توضیح میده .