2777
2789

توروخدا توروجون هرکی دوس دارین  واسه داداشم دعا کنین کرونا گرفته ریه اش درگیره حالش بده 😭😭😭

دکترا گفتن بدنش دیگه سرم نمیکشه 😭😭😭

تورو به امام حسین دعاش کنین 😭😭😭😭😭

ان شالله خدا بچه هاتونو براتون نگه داره خدا خانواده اتونو واستون نگه داره ان شالله به هرچی میخوایین برسین اجرتون با امام رضا 😭🤲

میشه برا قبولیم تو کنکور یدونه صلواتمهمونم کنی؟                    ..*..*..*..*...*....حاجت روا شی😍❤....*...*..*...*..*...*..         

صلوات فرستادم براشون ایشالا خوب شن زودتر

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰ تا فرستادم

خوب میشه حتما عزیزم😘

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(

الهی به حق این وقت اذان همیش امشب خوب بشه و تا دوسه روز دیگه تاپیک سلامتیشو بزنی 

براش سر نمازم دعا میکنم و حمد شفا میخونم

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
آیت الکرسی میخونم براشون انشالله بزودی خوب میشه عزیزم

ممنونم خدا خیرت بده هرچی از خدا میخوای بهت بده خدا خانوادتو برات نگه داره😭😭🤲

میشه برا قبولیم تو کنکور یدونه صلواتمهمونم کنی؟                    ..*..*..*..*...*....حاجت روا شی😍❤....*...*..*...*..*...*..         
الهی ... انشالا خدا کمکش کنه..  

ممنونم خدا خیرت بده اجرت با امام حسین😭🤲

عزیزم حمد خوندم انشاالله خوب میشن

ممنونم ان شاءالله خیر ببینی هرچی از خدا میخوای بهت بده😭🤲