2777
2789
عنوان

یعنی من دیگه عروس نمیشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4255 بازدید | 202 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابدا کافی نیست ابدا

منم نامزدم خیانت کرده دیوونه وار عاشقش بودم

6 ماه میگذره االان

بهمش منتظرم پشیمون بشه برگرده

شما هم همسرتون و خیلی دوس داشتین ? حاضر بودین از جونتون بخاطرش بگذرین

غلط کنم ازدواج کنم  انقددددد که اذیت شدم

دور از جون عزیزم.

انشاءالله موفق باشید گلم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

کافیه بفهمن جداشدی  توف تو شرفشون

من خیلی سختی کشیدم و خوشحالم جدا شدم الان آرامش دارم،عاشق آرامش زندگیم هستم همسن توام،بنظر من تو هم جدا شو بخاطر آرامش خودت چون زندگیت چیزی ندارع ک بهش دلبسته بشی،ادم فقط ی بار زندگی میکنع،من الان خیلی شرایط روحی و جسمی خوبی دارم با ی آدم خوبم آشنا شدم خدا کنه فقط دلم نشکنه نهایتا

منم نامزدم خیانت کرده دیوونه وار عاشقش بودم 6 ماه میگذره االان بهمش منتظرم پشیمون بشه برگرده ش ...

من دیوانه وار دوسش داشتم انگار همین یه مرد بود تو دنیا انقددددددد دوسش داشتم 

بعد کم کم کاراشو دیدم انگار کم کم چشمم باز شد اما دیگه زنش بودم و نمیشد راحت بذارمش کنار 

جنگیدم 

جنگیدم 

جنگیدم 

تا رسیدم به اینجا که یهو ول کردم تمام زندگیمو 

منم به امید پایان خوش ادامه دادم رابطمو اما.... الهی امین 

به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقیست مسیر طولانی پیش رو داری دنیا که به آخر نرسیده💙💛

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾