2777
2789
عنوان

پرشدن صورت

258 بازدید | 23 پست

سلام راه حلی سراغ دارید بدون چاقی بدن صورت پر بشه؟ دعاتون میکنم.

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

امکان نداره

همسر همه چی تمومم..تا ابد دوست دارم..مرسی که آرامش زندگی بهم میدی و همیشه به فکرمی🥰😘.موهای خوشگلی داری ولی به خاطر من کچل میکنی😁😘آخه خیلی بهت میاد 😜..همه میدونن عشق ما  چیه..💑..زندگی و سخت نگیرید..با سختیاش قشنگه 😃🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم شیر خشک ادم بخوره برا چاقی

مارک خاصی باید باشه؟

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
میگم شیر خشک ادم بخوره برا چاقی مارک خاصی باید باشه؟

ب نظرم ک همون مارک نان هم جوابه

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

من خودم میخام.بدنم خوبه.ولی دلم میخاد صورتم یکم پرتر شه..همه میگن خوبی نکن...میگن جوانه گندم 5 دقیقه بعد از غذا خوبه ولی فک کنم.بدنم چاق میکنه....گیلیسیرین و گلابم میگن قبل از خواب بزنید ب صورن ماساژ بدید مر میکنه تو اینترنتم زده خیلی خوبه..اما من جوتب نگرفتم.میخام دوباره شرو کنم بزنم ماساژ بدم.چون قبلش متساژ نمیدادم

ب نظرم ک همون مارک نان هم جوابه

ممنون

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
میگم شیر خشک ادم بخوره برا چاقی مارک خاصی باید باشه؟

برنامه طبیب چند روز پیش اگه دیده باشی گفت خوب نیست

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

شله برنج حتما برنج ایرانی باشه

شله. چیه؟کته؟