2789
عنوان

معذرت خواهی☹

268 بازدید | 20 پست

چجوری از شوهرم عذرخواهی کنم؟

دیشب بحث کردیم و من مقصر بودم😢

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

غذایی ک دوست داره بپز😐👀

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
با ی بوس شروع کن

☹☹اینکه همیشگیه

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
بگو ببخشید

همین فقط؟

غذایی ک دوست داره بپز😐👀

🤔🤔🤔👌

گل بزار تو شلواری ک اومدنی خونه میخواد بپوشه😂

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
گل بزار تو شلواری ک اومدنی خونه میخواد بپوشه😂

😂😂😂کاکتوس میزارم پس

کشش نده اصلا دلیل و منطق نیار فقط بگو ببخشید که ناراحتت کردم اصلا دیگه هیچی نگو و شروع کن ببوسش و اینا دیگه هم حرفشو نزن مردا زود تحت تاثیر فیزیکی قرار میگیرن. قبل از این حرکتتم هیچ نمیخواد قربون صدقش بری تا اینکه یهویی این حرکتو روش بزن

کشش نده اصلا دلیل و منطق نیار فقط بگو ببخشید که ناراحتت کردم اصلا دیگه هیچی نگو و شروع کن ببوسش و ای ...

😘😘😘مرسیی

اره مردا زود پرو میشن پرو ک چ عرض کنم هار

😂😂😂😂

گناه داره خب

تو موفق خواهی شد😍

با دعای شما😘