2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@m4mmm    عزیزم تاپیکتوقفل کردی میشه فقط جواب منوبدی...کی زندگیم روبه راه میشه؟کی منم رنگ خوشیومیبینم.کی شوهرم باخانواده ام خوب میشه؟اخرزندگیمون چی میشه؟جدامیشیم ؟شوهرم خیانت میکنه؟چی میشه؟برات دعامیکنم‌.من اصن تابحال حتی واردتاپیکای حس ششم نشدم

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
@m4mmm      عزیزم تاپیکتوقفل کردی میشه فقط جواب منوبدی...کی زندگیم روبه راه میشه؟کی ...

سلام عزیزم. شوهرت خیانت نمیتونه و تو تمام افکارت راجبش اشتباهه. خودش باعث این رفتار شده. زندگیت تا چند ماه دیگه سر سامون میگیره و کلی پول در میاری احتمالا از بورس امیدت به خدا باشه.....این فقط یه حسه پس اکتفا نکن لطفا دیگه سوال تکراری نکنید و توی خوشیاتون دعا واسم یادتون نره

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
سلام عزیزم. شوهرت خیانت نمیتونه و تو تمام افکارت راجبش اشتباهه. خودش باعث این رفتار شده. زندگیت تا چ ...

وای عزیزم مرسی دمت گرم..ممنون عزیزم لطف کردی😘😘😘😘

@abremaman سمیرابالاروبخون...فکم افتاد...من توبورس یکم پول گذاشتم اماهمین ک رفتم توش منفی شد..درباره همسرمم مطمئنم درس میگه چون میدونم خیانت نمیکنه اماکاراش شک انداخته تودلم.وگرنه قسم میخورم ک نیتش بااون دختر خیانت نیس