2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امپول رو حامله باشي بزني سقط ميكنه؟

من پريودم ٥٠ روز عقب افتاده بود دكترمم نبود بهش زنگ زدم گفت تست بده منفي باشه برو از داروخونه دو تا املول پروژستورن بخر بزن

منم رفتم داروخونه گفتم امپول ميخوام

بهم گفت براي قاعده اوري ميخوايي 

گفتم اره

توضيح دادم كه دكترم نيست تلفني گفته بيام بخرم

جواب ازمايش منفي رو نشونش دادم امپول ها رو داد

گفت اگه حامله باشي نزن ضرر داره به جنين آسيب ميزنه

امپول رو حامله باشي بزني سقط ميكنه؟ من پريودم ٥٠ روز عقب افتاده بود دكترمم نبود بهش زنگ زدم گفت تست ...

من بیستو هشت روز هست عقب انداختم.قذار بود پریود شدم کلومیفن شروع کنم که اونم نمیاد

بله عزیزم

دوستم یه همچین شرایطی داشت.بی بی منفی آزمایش منفی سونو منفی.دکتر ترسونده بودش عفونت شدید داری و وضعیتت وخیمه تا یکسال دیگه اصلا اقدام نکن.دارو داده بود واسه عفونتش..و آمپول پروژسترون واسه پریودشدنش..اونقدر داروگیاهیی خورد و استرس شدید داشت ک دکتر اونجوری ترسونده بودش.

)رابطه نداشت فکر کنم حین اون قضایا)

.بیست روز بعد تزریق آمپول هم پریود نشد دوباره رفت سونو.شیش هفته و ۴ روزش بود.

خودم دوباره فرستادمش چون چند تا رو دیدم تو نی نی سایت این شرایطو داشته باردار بوده.

انشالله شما هم باشی.یه هفته دیگه صبر کن.و دوباره برو سونو و تست.

حتما راهی هست اگه خدای نکرده بارداری نبود.بد ب دلت راه نده

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
امپول رو حامله باشي بزني سقط ميكنه؟ من پريودم ٥٠ روز عقب افتاده بود دكترمم نبود بهش زنگ زدم گفت تست ...

اون ظاهرا آبدارچیه داروخانه بوده یا مطمئنی پروژسترون بوده😑😑😑

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
من بیستو هشت روز هست عقب انداختم.قذار بود پریود شدم کلومیفن شروع کنم که اونم نمیاد

البته اگه پریودات نامنظمه نمیدونم شرایطت چجوریه.دوستم تقریبا منظم بود