2777
2789
عنوان

شوهرم تصمیم گرفته ولی من دودلم

389 بازدید | 22 پست

سلام شماجای من بودین چیکارمیکردین؟یه اپارتمان ۱۵۰متری دوبهرمرکز شهرداشتیم فروختیم ماشینمونم فروختیم یه مقدارم پول داریم همسرم میگه بااین پول بریم تو یه شهرک که از مرکزشهرهم یکم فاصله داره یه خونه ویلایی۴۵۰متری بخریم ولی من نظرم رو اپارتمان مناطق بالای شهر،بررسی هم کردیم خونه ویلاییه این چندسال پیشرفت چندبرابر داشته درمقابل اپارتمان،فاصله شهرک باماشین تامرکزشهرده دقیقست،خانواده همسرم همشون توشهرک زندگی میکنن،به محل کارهمسرم نزدیکه،البته رفتنمون هم موقتیه ۲،۳سال میریم بعد میفروشیم پول روش میذاریم جای بهتری میخریم،شماجای من بودین چیکارمیکردین؟ببخشید طولانی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اپارتمان رو ترجیح میدم.ولی اگه خودت رانندگی میکنی و شرایط رو دوس داری برو ویلایی.روحت تازه م ...

نه متاسفانه گواهینامه ندارم ولی همسرم میگه برو بگیر ماشین میذارم در اختیارت که راحت باشی

منم مثل توام هم از حشرات و موش و گربه وحشت دارم هم همش حس میکنم شبا وسط باغچه و درختا جن هست😱

وای نگوووو  اگه بچه داشته باشی و تنها نباشی باز میشه کنار اومد 

واسه دونفر ۴۵۰ بزرگه