پرنسس_سيندرلا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1891 عنوان تورو خدا کی میدونه کجا جراحی لثه با لیزر انجام میدن 439 بازدید | 9 پست دکتر برام جراحی لثه نوشته .من خیلی میترسم از جراحی.گفتن با لیزر درد یا خونریزیش کمتره...تورو خدا کسی میدونه کمکم کنه تیکر رسیدن به آرزوم🤩 1400/04/06 | 11:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_سيندرلا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1891 واسه چی میخای جراحی کنی لثه ام تحلیل رفته و ریشه دندونم معلومه البته دوتا دندون جلوییمه فقط ..خییییلی زیاد میترسم اما نمیدونم کجا لیزر انجام میدن تیکر رسیدن به آرزوم🤩
بنفشه۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1290 لثه ام تحلیل رفته و ریشه دندونم معلومه البته دوتا دندون جلوییمه فقط ..خییییلی زیاد میترسم اما نمیدون ... سلام عزیزم لثه هاتون رو لیزر کردین ؟
پرنسس_سيندرلا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1891 سلام عزیزم لثه هاتون رو لیزر کردین ؟ سلام نه متاسفانه رفتم گفت انجام نمیشه....تصمیم گرفتم ارتودنسی کنم و کامپوزیت تیکر رسیدن به آرزوم🤩
بنفشه۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1290 سلام نه متاسفانه رفتم گفت انجام نمیشه....تصمیم گرفتم ارتودنسی کنم و کامپوزیت مگه نگفتی دوتا دندونا جلوییت ریشه هاش مشخص شدن ؟خب باید جراحی لثه انجام بدی چیکار به ارتودنسی داره ؟ 😕😕😕😕
بنفشه۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1290 سلام نه متاسفانه رفتم گفت انجام نمیشه....تصمیم گرفتم ارتودنسی کنم و کامپوزیت چرا گفت انجام نمیشه ؟
پرنسس_سيندرلا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1891 مگه نگفتی دوتا دندونا جلوییت ریشه هاش مشخص شدن ؟ خب باید جراحی لثه انجام بدی چیکار به ارتودن ... رفتم گفت استخون دندونات کوتاه شدهو نمیشه پیوند لثه کرد برا همون تقریبا گفت کاری نمیشه کرد و تنها راهی ک فعلا دارم حفظ طاهرشه ک اونم با کامپوزیته تیکر رسیدن به آرزوم🤩
بنفشه۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1290 رفتم گفت استخون دندونات کوتاه شدهو نمیشه پیوند لثه کرد برا همون تقریبا گفت کاری نمیشه کرد و تنها راه ... عزیزم این دکتری که رفتی متخصص لثه بود ؟ حتما یه دکتر دیگه هم انجام بده اخه وقتی ریشه دندون مشخص باشه یعنی لثه هات تحلیل رفته و باید جراحی کنی وقتی لثه ها مشکل داشته باشن / کم کم دندون هم لق میشه و اصلا کامپوزیت هم فایده نداره که
پرنسس_سيندرلا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1891 عزیزم این دکتری که رفتی متخصص لثه بود ؟ حتما یه دکتر دیگه هم انجام بده اخه وقتی ریشه د ... نمیدونم اره درسته باید برم تیکر رسیدن به آرزوم🤩