2777
2789
عنوان

اسم دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 23 پست

مرسی از همتون... خودم دوست دارم سه حرفی ..چهارحرفی  و یه اسم روان باشه و تقریبا امروزی ..

ولی شوهرم گیر داده به محمد جواد ...

واسه همین درمونده شدم 

برفرض کوتاه بیام  از اون ور اسم دختر هم وزن محمدجواد از کجا گیر بیارم

۹/۹/۹۹ انشالله صدای قلب تو دلیمو میشنوم😍

نیلا و نیکان

نیکی نیکان

نورا و نیکان

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چپ راست از کنارم رد میشه میگه آقامحمدجواد در چه حاله؟

میگه اسم دختر با تو 

هرچند اگه هم وزن نباشه 

میگه کی گفته اسمای دوقلو حتما باید هم وزن باشه...

۹/۹/۹۹ انشالله صدای قلب تو دلیمو میشنوم😍
چپ راست از کنارم رد میشه میگه آقامحمدجواد در چه حاله؟ میگه اسم دختر با تو  هرچند اگه هم وزن ن ...

اخی عزیزم...انشالله بهترین و دلنشین ترین اسم رو انتخاب میکنین

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
مرسی از همتون... خودم دوست دارم سه حرفی ..چهارحرفی  و یه اسم روان باشه و تقریبا امروزی .. ولی ...

خب اگه محمد دوس داره بزار

محمد   و   محیا

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
چپ راست از کنارم رد میشه میگه آقامحمدجواد در چه حاله؟ میگه اسم دختر با تو  هرچند اگه هم وزن ن ...

راست میگه من خودم خوشم نمیاد اسمای هم وزن برای بچه هارو چه دوقلو باشن چه تکی باشن 

خب عزیزم بچه ی اونم هست چی میشه مگه پسرتو بذار محمد جواد اما اسم دخترتو امروزی و اونی که دلت میخواد انتخاب کن اگر هم به فکر این هستی که مردم چی میگن ولشون کن مردم هر کاری بکنی میخوان حرف بزنن پس کاری که دله خودتو شوهرت میخواد بکن عزیزم 

از سال ۹۵ تا عید ۹۹ خواننده خاموش بودم😜 فروردین ۹۹ عضو شدم تا دوهفته پیش که دیگه نتونستم وارد کاربریم بشم😏 این کاربری جدیدمه🙂🙂