2777
2789
عنوان

زانود درد در ماه آخر بارداری

2667 بازدید | 29 پست

کیا تجربه شو داشتن؟ بعد زایمان خوب میشه؟

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍

وای پس زانودرد هم در انتظارمه🤐

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ماه آخری من ماه چهارمم و زانواهام درد میگیره😥

من ده روزی میشه  درد و دارم نمیدونم چکار کنم 

خیلی سخته 

شما خیلی زود شروع شده😕

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
وای پس زانودرد هم در انتظارمه🤐

حالا همه هم ندارن من بارداری خیییلی راحتی داشتم فقط زانو درد دارم الان

سلام.عزیزم کلسیم بدنت اومده پایین باید قرص بخوری ب دکترت بگو و اینکه بخاطر اضافه وزن بارداری معمولا این اتفاق طبیعیه
فیزیوتراپی , پیاده روی خیلی کمکت میکنه

🌺از این وضعیت و اندام خسته شدم باید تغییرش بدم🌺🧡عضو  گروه نارنجی🧡وزن اولیه 
سلام.عزیزم کلسیم بدنت اومده پایین باید قرص بخوری ب دکترت بگو و اینکه بخاطر اضافه وزن بارداری معمولا این اتفاق طبیعیه...

سلام عزیزم ممنون باشه حتمن دو روز دیگه باید برم پیش دکترم
تو بارداری میشه فیزیوتراپی کرد؟

سلام عزیزم ممنون باشه حتمن دو روز دیگه باید برم پیش دکترم تو بارداری میشه فیزیوتراپی کرد؟

فیزیوتراپی یکی از بهترین روش های درمان زانو درد در بارداری که باید حتما توسط متخصص انجام بشه

فیزیوتراپی یکی از بهترین روش های درمان زانو درد در بارداری که باید حتما توسط متخصص انجام بشه

باید از دکترم سوال کنم شما خودتون انجام دادین؟ 

باید از دکترم سوال کنم شما خودتون انجام دادین؟ 

بله عزیزم من خودم با تجویز پزشکم میرفتم فیزیوتراپی من کلینیک سینوهه خیلی عالیه تمام روش های درمانشون غیر جراحی هست جراحی به جز هزینه و بیهوشی خیلی وقت ها نتیجش هم خوب نیست

پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷   تلفن تماس :  02126701272

از جدیدترین و به روزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷   تلفن تماس :  02126701272...

مرسی عزیزم

من ۲۱ هفته دو روزمه یکم میترسم عادی نباشه به دکترم زنگ زدم گفت عادیه 

اره استرس نداشته باش