2789
عنوان

آیه گرافی 😍😍😍😍😍😍

113 بازدید | 8 پست

سلام😋😋😋😍😍

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اجی جون سید شهیدان اهل قلم منظورت کدوم بزرگواره(خاک ب سرم😂🤦‍♀️)

شهید آوینی

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

واقعا مرسیییییی عزیزم😍😍

اجرت با کاتب قرآن🙏

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#  

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
مرررسی😍😍😍😍😍

فدات عزیزم😘

واقعا مرسیییییی عزیزم😍😍 اجرت با کاتب قرآن🙏 کمپین_انرژی_مثبت#   انرژی-مثبت#  

اجر من فقط برخداست عزیزم 😍😍😍😍😍😍تا وقتی خداوند هست 

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
اجر من فقط برخداست عزیزم 😍😍😍😍😍😍تا وقتی خداوند هست 

بله صددرصد