2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خون ابه هست و الان یکم دستمال کشیدم باز ی قطره دیگه بود😪

برای منم بیشتربودبازم انشالله چیزی نمیشه

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
اعصابم خورد شد انداختم بیرون

وا چندروزه کورمون کردی باهاله بی بی چکت الان دلمون خاست مثبتشوببینیم 😢😢😢😢اعصاب خوردی نداره اینجوری باشی چطورمیخای نه ماهوسرکنی دوران بارداری پازفرازونشیبه بایدازهمین الان اماده وقوی باشی 

کلی اتفاقات عجیب وغریب ازلحظه مثبت شدن بی بی چک وبارداریوزایمانونی نی داریو ایناپیش روته 

وا چندروزه کورمون کردی باهاله بی بی چکت الان دلمون خاست مثبتشوببینیم 😢😢😢😢اعصاب خوردی نداره اینجو ...

اخه پریود شدم😭😭😭😭😭ناامید شدم ..شوهرمم ترسیدم ببینه بی بی چکو ضایع شم

مبارک باشه عزیزم..کمرم و تخمدون راستم داره میترکه فقط از درد‌..لکه بینی داشتی شماهم؟؟

منم کمرک خیییلی درد می گنه .تخم دان سمت چپم وای نگم انگار توش جنگه ....خیلی درد دارم . انگار وزنه ی یک کیلویی انداختن سمت چپ تخمدانم . لک بینی ماه پیش داشتم الان فعلا ندارم.شما داری ؟

منم کمرک خیییلی درد می گنه .تخم دان سمت چپم وای نگم انگار توش جنگه ....خیلی درد دارم . انگار وزنه ی ...

من احساس می کنم تو ماه دومم. چون با اینک اردیبهشت پریود شدم ولی باز بعدش لک بینی داشتم، نفخم زباد دارم ، سر پسرم ک وحشتناک نفخ داشتم