الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
کاری باهاش نداشته باش یه گوش در اونیکی دروازه،اصلا مهم نباشه برات کی چی میگه زندگیت بکن و لذت ببر بخاطر بقیه خودت رو محدود نکن.اگه دوست داشتید دور هم باشید شرایطش بود دعوتش کن نبود گلایه هم کرد تخت تاثیرش نباش.چون دیگه هیچ مهمونی بیرون رفتن و ...خوش نمیگذره بهتون اگه همش ترس اینو داشته باشید الان اگه بفهمه بازم زنگ میزنه و ...
قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫 نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂 این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎