2777
2789

مگ جلوگیری بلد نبودی

مگ یادت نداده بودن

مگ با لوازم اشنایی نداشتی

بعد ک میزنه و یهویی خودش ناخواسته حامله میشه واقعاااا جای حال کردن داره ک انقد چرتو پرت بار مردم نکنه،،،،

😁

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

😂😂😂😂آره واقعا

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس من دعا کن این ماه حامله شم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

نصف شبی به چیا فک میکنی شما 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
😂😂😂 منم به بارداری ناخواسته اعتقادی ندارم 

بعد فکرکن بزنه یجوووری بزنه ک اعتقاد قوی پیدا کنی😂😐

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
😬🤦 نفرین بود خواهر  نکن با من اینطوری  شوخیش هم ترسناکه

اخه خبلیا وقتی یکی میاد میگ ناخواسته حامله شدم

باجلوگیری

انقد چرتو پرت بار میکنن طرف خون ب جیگرش میشه بعد همینا خودشون ناخواسته حامله بشن خیلییییی خوبه ک بفهمن ک دیگ چرتو پرت نگن

البته اگ میگی ک حقته اگ نه ک 😂😂😂😂❤

بارداری ناخواسته وجود نداره ب نظر من  من خودم از ۳ روش آیودی قرص ک ا ن د و م استفاده میکنم ک ن ...

شما عزیزم یهویی یک عمل برداشتن رحم انجام میلادیو خلاص😑😑😑