همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول از همه باید ببینی تحمل و صبرت جقدره چون بچه خیلی کار دازه خیلی مواظبت میخواد هردوساعت باید بیدار شی شیر بدی ۳ماه هم دلپیچه میگیره ووووو خیلی چیزای دیکه که مسئولیتش بززگرع شوهرتم عادت بدی کنارت بچه ها رو تروخشک کنه
از لحاظ بدنی کمخونی نداشنه باشی و ازمایش خون بدی تیرویید چک بشه
برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
ی عشق خاص داری به بچت من آنقدر کم حوصله بودم بچه ای اطرافم بود دوست داشتم فرار کنم بچه خودم جیغ می نه ب قلبی کنه نخوابه و.....بازم عاشقشممممممممممم و لذت میبرم
فقط قبل اقدام برو دندونپزشکی هر چیزی لازمه ترمیم کن دندون های عقل رو یا بکش یا جراحی کن. کلا یه جرمگیری هم بکن. طی بارداری به اندازه کافی خراب میشه. دکتر هم نمیتونی بری.
قبلش یه آچارکشی بکن.
تیروییدت هم چک کن
ویتامین دی و آهن
سونو رحم و تخمدان هم بکن
وزن هم کم کن
از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد