2777
2789
عنوان

عجیب ترین درخواست های همسایتون 😑😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3678 بازدید | 79 پست

مایه همسایه داشتیم میومدخونمون ب مامانم میگفت پول بده برم موزبخرم دامادم خونه ماست مهمونه همچینم باعجله میخواست انگارامده ازبانک پول برداره یاواسمون کارکرده مزدشومیخواد😐😐☹☹

خدایا!من یاغی نیستم✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من کارندارم از درخواست همسایشون ولی خدایش وقتی یه زن حامله نزدیکیا بود هواستون باشه واقعا سخته ...

اره واقعا 

من باردارم یه بار رفتم خونه پسر عموش برنج گذاشته بودن انقد دلم از اون برنج میخواست 

رومم نشد بگم ،اومدم خونه سری برنج گذاشتم اما من از اون برنج دلم میخواست ،بوش خیلی فرق داشت 

هنوز ک هنوز هیچ برنجی مثل بوی اون نشده برام 

واحد بغل ما دعوا داشتن شدییید صدا   داد بیدادش میومد منم کلا بیرون نیومدم از خونه بعد گله کرده تعجب کردم چرا نیومدی نگران نشدی از سر صدا 

اخه خانم محترم وسط دعوا من بیام چیکار زورم میرسه سوا کنم از هم که یقه نگیرن دعوا پدر پسری بوده انگار 

اره واقعا  من باردارم یه بار رفتم خونه پسر عموش برنج گذاشته بودن انقد دلم از اون برنج میخواست& ...

واقعا بعضیا فک میکنن بخاطرشکم خودشون میگت درحالی که واقعا دست خودت نیست من زن همسایمون جلو بیسکویت خورد حالا بیسکویت اصلا چیزی نیست ولی اون لحظه به قدری دلم ازاون خواست که هرچی میخرم انگار به اون نمیرسه

اره واقعا  من باردارم یه بار رفتم خونه پسر عموش برنج گذاشته بودن انقد دلم از اون برنج میخواست& ...

خب عزیزم اسم برنجومیپرسیدی میخریدی طرف چقددرکش پایین بودبهت تعارف نزده،پسرعمه همسرم نزدیک ناهارامدن مهمونی خونه مادرشوهرم اوناهم برنجشون درجه یک وخوشبوپسره پرسیداسم برنجتون چیه ایناهم گفتن

خدایا!من یاغی نیستم✋
واقعا بعضیا فک میکنن بخاطرشکم خودشون میگت درحالی که واقعا دست خودت نیست من زن همسایمون جلو بیسکویت خ ...

دقیقا همینجور 

یه مادر شوهرم برا برداشوهرم میوه پوست کند به من تعارف نکرد شوهرمم نبود منم خیلی خجالتیم هیچی نگفتم 

بوی نارنگی منو دیونه کرد فرداش خریدم اما هنوز دلم از همون میخواد 😄😄😄😄

خب عزیزم اسم برنجومیپرسیدی میخریدی طرف چقددرکش پایین بودبهت تعارف نزده،پسرعمه همسرم نزدیک ناهارامدن ...

میدونی اونا به فکرشون نرسید اصلا 

بعدا که ب شوهرم گفتم ،شوهرمم بهشون گفته بود 

کلی ناراحت شدم ،دوباره رفتم خونشون هرچی میخورن بزور بهم میدن ،حتی برنجم برام اوردن 

اما بوی اون برنج تو دماغ من مونده دیگه فک کنم ک ون بچم کبود شه دنیا بیاد 😃😃😃

حتما ویار کرده دلش از همون خواسته 😂😂😂البته من خودم تو بارداری اصلا دلم چیزی نخواست نمیدونم چرا 🤔

اخییییی عژیژم😍😍😍😍نینیت دختر شد یا پسر😍😍😍😍😍

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍