2777
2789
عنوان

عجیب ترین درخواست های همسایتون 😑😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3679 بازدید | 79 پست

مردم حیلی سواستفاده گر شدن من لوسترهامو چون مستاجرم نصب نکردم  ست بودن مال حال س تایی بود مال اتاق خوابام تکی  دو تا از اون تکی ها رو گذاشته بودم تو پارکینگمون چن روز وقت نکردم بیارم بالا. س روز تو پارکینگ بود پارکینگم فقط مال ماست  مال بقیه جداست.اما ازش رد میشن  دختره پیام داده  عزیزم میشه لوسترتو ببرم بزنم ب آشپزخونم تو ک بدردت نمیخوره. کالسکه دخترمو چن بار پیام داد تو رو درباسی میشه استفاده کنم منم راضی بودم پیام داد قکل میدم خوب استفاده کنم و اینا چون من رو وسایلام حساسم اونام میدونن. گفتم باشه برگشتنا دیدم داده ب برادرشوهرش ی صندلی بزرگ توشه  با موتو  با سرعت بالا دارن میارنش.

ی همشایه دیگمونم گفت میشه بیام خودمو وزن کنم گفتم بیا. بد چن روز بم گفت حلقه میزنی گفتم فعلا ن کمرم درد میشم . گفت پس حلقتو بده بمن گرونه فعلا دلم‌نمیاد بخرم😐😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینجا یه خانومی میگفت همسایش قورمه سبزی پخته رفته گفته واسم بیار وقتی پخت خیلی بو داره  حا ...

حتما ویار کرده دلش از همون خواسته 😂😂😂البته من خودم تو بارداری اصلا دلم چیزی نخواست نمیدونم چرا 🤔

بزنم به تخته رابطه من و همسایمون خوبه...یه بار پیام داد گفت من بیرونم عابربانک نزدیکم نیست، پسرم پول ...

خداروشکر که باهم خوبید عزیزم امیدوارم دوستیتون پایدار باشه ولی بعضی ها هستن سواستفاده چین چطوری بگم رندن از دیگرون فقط بلدن بکنن خیرشون ولی به کسی نمیرسه 

بخاطر همین آدم دیگه چشمش میترسه با کسی دوستی کنه

خدایی حالا قرض گرفتن نونی پیازی ... که اشکال نداره بالاخره خودتون هم بعضی وقتا گیرید ، به همسا ...

من پس ميبرم اگ بگيرم

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

اقا ی چی بگم صد در صد تضمینی اکلیلاتوم😐(پَشِم)هاتون بریزه همسایه طبقه بالایی ما تنها زندکی میکرد بع ...

اره منم شنیدم 😂😂😂 خواهر زنداداش من تو زندگیش مشکل داشت با شوهرش 

زنداداش من اومد جیش دختر خواهرمو جمع کنه ببره 

بطری پاره کرد گذاشت زیرش گفت فرنیا جیش کن تو این 😂😂😂😂

خواهر زاده منم ترسید و جیش نکرد اما همچنان میخندیم به این چرندیاات 😂😂😂😂

حالا قرار از دختر تو راهی من جیش بگیره 😂😂😂

خداروشکر که باهم خوبید عزیزم امیدوارم دوستیتون پایدار باشه ولی بعضی ها هستن سواستفاده چین چطوری بگم ...

مرسی گلم😚 آره دقیقا من اصلا فکرشو نمیکردم با این شانسم همسایهء خوب نصیبم شه😅

🖤