2777
2789
میشه یک یا دو موردشو بگید حداقل دلم ارام بشه

من طرفم سر یه انتقاد بهم تهمت وتوهین زد دلمو شکوند با زبون روزه حالم رو بدکرد هیچ وقت راضی نمیشم ازش امیدوارم خدا 10 برابر بیشتر سرش بیاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه در حقت نامردی کرده حقشه

خیلی بیشتر از اونکه فکرشو کنی. ان شاءالله ریشه ی نحسش از زمین بخشکه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
منم چند وقت پیش یکی یه کاری کرد باهام که اینقدر دلم شکست چند روز گریه میکردم با آبروم جلوی جمع بازی ...

یکی با التماس اومد ب زندگیم   انقد حرف قشنگ زد   عاشقم کرد

همین که فهمید دوسش دارم   کم کم سرد شد    هی میرفت و میومد   اخرم اومد خواستگاریم  و   با صد تا بهانه رفت  و با حرفاش دلمو هزار تیکه کرد  دو ماه بعدش ازدواج کرد انگار ن انگار یکسال باهام بود

انگار ن انگار   اصرار ب ازدواج با من میکرد

بنظرتن همچین آدمی طعم خوشبختی رو در زندگیش میچشه؟؟

منم سپردمش ب خدا    الهی هر چی با زندگیم کرد خدا با زندگیش کنه

من به یکی انتقاد کردم که از دستش ناراحتم صادقانه گفتم اونم خصوصی در قالب درددل طرف اومد جلوی همه وانمود کرد که من حرفای زشت بهش زدم کلی توهین وتهمت زد من روزه بودم انگار سطل آب یخ ریختن روم اینقدر حالم بدشد خیلی نامردی کرد باورت میشه تا خود صبح گریه کردم خدا یعنی سرش نمیاره؟؟؟؟ 

من به یکی انتقاد کردم که از دستش ناراحتم صادقانه گفتم اونم خصوصی در قالب درددل طرف اومد جلوی همه وان ...

کاش خدا سرشون بیاره

خیلی سخته دل شکستن

کاش خدا   تاوان دل شکستن   خیلی بد میگرفت

نمیدونی چ حالی شدم فقط عکس حلقه هاشونو تو پروفایلش دیدم

یعنی براش ارزش نداشتم