2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب لنفوسیت مونوسیت و بازوفیلت که جزسلول های خونی ان بالاس  چند وقت پیش بیماری ویروسی قارچی عفو ...

چرا روی شکمش ی قارچ زده بود چن وقت پیش

ک خیلیم طول کشید تا خوب شد

آزمایش واسه خودم نیست 

خدایا مواظب گل های زندگیم باش
چرا روی شکمش ی قارچ زده بود چن وقت پیش ک خیلیم طول کشید تا خوب شد آزمایش واسه خودم نیست 

احتمال زیاد مال همونه که بالارفته چون وقتی بدن در معرض عفونت قرار میگیره این فاکتورهابالا میره 

روزهای خوب در راه اس
احتمال زیاد مال همونه که بالارفته چون وقتی بدن در معرض عفونت قرار میگیره این فاکتورهابالا میره 

خب الان چیز نگران کننده ایی هست یا نه

چند وقته از اون قارچه میگذره ؟ کامل درمان شده  دارو هاشو مرتب خورده؟

بله درمان شده البته هنوزم گاهی اوقات یکم خشکی میزنه روی همون جا ک قارچ بود

یکی دوهفته میگذره 

بله درمان شده البته هنوزم گاهی اوقات یکم خشکی میزنه روی همون جا ک قارچ بود یکی دوهفته میگذره 

خیلی جای نگرانی نیست مال همونه و فعلا هم پایین نمیاد تا کلا بدن به حالت عادیش بازگرده 

اگه کودک یا سالمنده بهتره آزمایششو پیش دکتر ببرید یا بیمارتون شرایطش خاصه

روزهای خوب در راه اس