2777
2789
عنوان

خواهشها بیاین بگین چه بگم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 25 پست
اتفاقا من یه این رسیدم هرچی بیشتر خوبی میبینن بی معرفت تر میشن..خوبی براشون عادی میشه...

راست میگی تازه بعضی موقع ها غر میزنه که نیاد دوقلوها رو حموم بده

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
خخیلی خدا شاهده هر وقت کار داریم فقط خونواده من هستن الان من اومدم غذا برا کارگر درست کنم خواهرای او ...

به نظرم یه مدت کاراتا بنداز گردن خودش تا قدر بدونه ایقد خانواده مجانی به این آدم سرویس دادن پررو شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مذاکرات ۱_۲

نه بابا اون جواب نمیده دوست دارم باهاش دعوا کنم صدام و ببرم بالا براش تا خالی شم حیف به خاطر بچه ها نمیتونم

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
به نظرم یه مدت کاراتا بنداز گردن خودش تا قدر بدونه ایقد خانواده مجانی به این آدم سرویس دادن پررو شده ...

گردن نمیگیره میگه خودت برو اونا هم میگن تو تنها نمی تونی باهام میان اصلا باور میکنی میرم خونه مادرم برادرم میاد دنبالمون و میارتمون پس

راست میگی تازه بعضی موقع ها غر میزنه که نیاد دوقلوها رو حموم بده

یه مدت به طور غیر مستقیم نزار مامانت بیاد کمکت.یعنی نگی به مامانت که قضیه چیه..خودت بپیچون.سختی کارایی که مامانت برات انجام میداد رو بنداز رو دوش شوهرت..کمکت کنه ببینه چقدر حضور مادرت موثر هست...قدر بدونه..

نه بابا اون جواب نمیده دوست دارم باهاش دعوا کنم صدام و ببرم بالا براش تا خالی شم حیف به خاطر بچه ها ...

حمایت های خانواده ات رو‌قطع کن برای کارگر‌ها غذا نپز بگو بچه ها کارشون زیاده منم دست تنها هستم وقت نمیکنم بذار ببینه چقدر نقش خانواده ات مهمه اگر هم گفت چرا بگو خودم ازشون خواستم کمک نکنن وقتی ما نمیتونیم لطفشون‌روجبران‌کنیم زیر دین میمونیم 

belfijoon هستم                                                                 
حمایت های خانواده ات رو‌قطع کن برای کارگر‌ها غذا نپز بگو بچه ها کارشون زیاده منم دست تنها هستم وقت ن ...

راست میگی ولی آخه مامانم بهش بر میخوره میگه اره شوهرت بدش میاد ما بیایم یا...

راست میگی ولی آخه مامانم بهش بر میخوره میگه اره شوهرت بدش میاد ما بیایم یا...

راحت باش بگو حس میکنم داره تنبل میشه بذارید مسیولیت پذیر بشه 

belfijoon هستم                                                                 
یه مدت به طور غیر مستقیم نزار مامانت بیاد کمکت.یعنی نگی به مامانت که قضیه چیه..خودت بپیچون.سختی کارا ...

شآغازم مغازه داره صبح میره ظهر میاد ظهر میره غروب میاد اصلا نمیتونه درک کنه اونا چقد کمک حالم هستن البته فک کنم فک مکنه وظیفشونه الان مگه نیست خواهرم باهامون اومده شهرستان که اینا به کارای کشاورزی برسن اصلا تشکر نمکنه

شآغازم مغازه داره صبح میره ظهر میاد ظهر میره غروب میاد اصلا نمیتونه درک کنه اونا چقد کمک حالم هستن ا ...

حمایت هاشونو یک مدت قطع کن...بزار سخای بکشه شوهرت.بدونه زندگی مسیولیت داره زن و بچه مسیولیت داره.

همه مردا هم سرکار دارن هم کارای رسیدگی به زن و بچه...

درستش کن...حتی شده با بحث و دعوا ...

خانوادت چه گناهی کردن همه سختی زندگی داماد قدرنشناسشونو به دوش بکشن...

اگه اینم جبران میکرد یه چیزی...نه که به روشم نیاره و شما حرص بخوری...خانوادتم بی حرمت شن.

حمایت هاشونو یک مدت قطع کن...بزار سخای بکشه شوهرت.بدونه زندگی مسیولیت داره زن و بچه مسیولیت داره. ه ...

بباشه کم کم به مادرم میگم که نیاد کمک ...ببینم چطور میشه مرسی از جوابتون