2777
2789
عنوان

مشاور کنکور نظری

70 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان

بنده دانشجوی پزشکی و مدرس زیست شناسی درکرمان هستم

همچنین دوره آموزش مشاوره و برنامه ریزی رو زیر نظر موسسه معتبر گذروندم

اگه نیاز به مشاوره و برنامه کنکور داشتین در خدمتم

با سه طرح مشاوره مختلف بنا به شرایط و نیاز شما

مشاوره کاملا تضمینی در صورت عدم رضایت نصف هزینه به حساب شما برگردانده میشود

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه طرح مشاوره ای و ارائه مدرک معتبر به پی وی مراجعه بفرمایید

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

قیمت چجوریاس؟ 

مشاوره در سه طرح انجام میشه

طرح اول:

برنامه ریزی دقیق و فردی

پیگیری شبانه

تحلیل گزارشکار

هزینه ۱۱۰ تومان 

طرح دوم:

برنامه ریزی دقیق و فردی

پیگیری شبانه 

تحلیل گزارشکار 

ارسال پست یا ویس انگیزشی هر روز صبح(ویس هم انگیزشی و هم آموزشی هست مثل طریقه تست زنی،خلاصه نویسی،تمرکز و...)

هر دو هفته آزمون از سوالات منتحب آزمون های آزمایشی و صدور کارنامه

هزینه ۱۵۰

طرح سوم:

همه موارد طرح دوم+ تحلیل آزمون و تحلیل کنکور های ۱۰ سال اخیر در دوران جمع بندی+رفع اشکال درسی(تجربی)

هزینه ۲۰

در خدمتتون هستم

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاوره در سه طرح انجام میشه طرح اول: برنامه ریزی دقیق و فردی پیگیری شبانه تحلیل گزارشکار هزینه ...

سلام ببخشید اینا چجوری محاسبه میشن ماهانه هفتگی سالانه و...؟

من اصلا بیبی میررررم تو ام بشین ببین که بدون تو کی میمیرم همه سراغتو ازم هی میگیرن و منم خیلی بی ربط میگم حیفففف دیدید رفتنتت
سلام ببخشید اینا چجوری محاسبه میشن ماهانه هفتگی سالانه و...؟

سلام دوست عزیز

هزینه ها به صورت ماهیانه هست 

مشاوره در سه طرح انجام میشه طرح اول: برنامه ریزی دقیق و فردی پیگیری شبانه تحلیل گزارشکار هزینه ...

طرح سوم ۲۰۰ هست

اشتباه تایپیه