2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 28 پست
به نظر من بهش نگید. همون روشی که اون عزیز گفت انصراف بدیم بگید پشیمون شدید. بعد دو سه هفته با اون اک ...

خب اگه انصراف بدم پول رو که واریز کردمه...

بعد باز میاد از اول اون درسایی که خوندمو میزاره داخل برنامه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من یه رشته بدون کنکور دانشگاه آزاد میخونم. ولی دوسش ندارم اصلا. از طرفی هم جرئت انصراف ندارم. تا الان پولایی که خرج شده چی؟ بعدش هم مسائل دیگه ای هم هست که خانواده اجازه انصراف نمیدم. اصلا جرئت گفتنش رو هم ندارم 

خانواده شما دقیقا چه برخوردی کردن؟ چی گفتن؟ 

اخه من یه رشته بدون کنکور دانشگاه آزاد میخونم. ولی دوسش ندارم اصلا. از طرفی هم جرئت انصراف ندارم. تا ...

اگه بخوام بگم خیلی خوب رفتار کردنو این حرفا مسلما حرفم دروغه...

ولی من خودم آدم خودرایی هستم خیلیا مخالف بودن ولی خب بعد یمدت دیگه عادی شد

بهرحال من فوقش۷۰سال زنده باشم....اینکه تهش کار نداشته باشم بشدت آزارم میداد...

واسه همین دلو زدم به دریا گفتم هر چه بادا باد

اگه بخوام بگم خیلی خوب رفتار کردنو این حرفا مسلما حرفم دروغه... ولی من خودم آدم خودرایی هستم خیلیا ...

من میتونم با این رشته کار کنم. بابام خودش تو این رشته است اما اصلا دوسش ندارم. لحظه به لحظه خوندنش آزارم میده. اصلا دست و دلم به خوندن درساش نمیره 

من میتونم با این رشته کار کنم. بابام خودش تو این رشته است اما اصلا دوسش ندارم. لحظه به لحظه خوندنش آ ...

خب میخوای مدرکو بگیر بعد کنکور بده

یا یمدت امتحانی شروع کن ببین میتونی ادامه بدی اگه نشد چیزیو از دست ندی حداقل...