2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوپری راه اندازی کردیم ک سال ۹۱نزدیک ب ۲۰میلیون ضرر کردیم...مادر شوهرم مسبب این ضرر بود..وقتیم فه ...

خدا ذليل كنه هر كسي كه حق بقيه رو ميخوره؟

زود سرپا شدين؟

چه قدر سخت اما مگه عدد ضرر تو بورس چه قدره؟ همه ي زندگي ادم كه نيست

خیلیا زندگیشونو اوردن تو بورس و باختنش 

حتی چند نفری خودشونو و خانوادشونو کشتن

ضرر کردن تو بورس خیلی ناجوره همونطور ک سود کردم خیلی شیرینه

ذره ذره آب شدن پولتو هر روز میبینی و خب خیلیا طاقتشو نداشتن

اخي چه داستان قشنگي كاش ضرر مالي ما هم جبران ميشد

حتما جبران میشه

شما فقط سعی کن صبور باشی و همسرت رو آروم کنی.

خداوند گر زحکمت ببندد در

ز رحمت گشاید در دیگری

مطمئن باش

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
خیلیا زندگیشونو اوردن تو بورس و باختنش  حتی چند نفری خودشونو و خانوادشونو کشتن ضرر کردن تو بو ...

چه بد🥺

ما هم يه عدد خيلي بزرگ از دست داديم البته نه توي بورس

نميدونم چيكار كنم

بعدش چيكار كردي؟

هیچی با تلاش بیشتر سعی کردیم گذشته رو جبران کنیم من حتی یادمه انقدر بی پول شده بودیم دوماه اجاره رو نداشتیم بدیم صاحبخونه اومد دم در به دادو بیداد،همه ی طلاهام رفت پای بدهی ماشینمون رفت کارگراش همه رفتن و کلا کارگاهش بسته شد ممکنه اولش سخت باشه اما امیدتون رو از دست ندین خدا بزرگه امید بالاترین سرمایه هست❤

خدا ذليل كنه هر كسي كه حق بقيه رو ميخوره؟ زود سرپا شدين؟

بعد از یک سال خدا رو شکر کاملا جبران شد...ولی بعضی وقتا آدم خییلی خوبه ک درس بگیره از این شرایط...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️