2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودمو تیکه تیکه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 39 پست
جای تو نیستم ولی لم برات گرفت انشااله خدا حال دلتو خوب کنه با یه اتفاق شاد و بزرگ

فدات شم عزیزم ممنونم..همچنین برا شما

گاهی از شدت خشم تو دلم جیییییغ میکشم ولی فایده نداره، آروم نمیشم

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته ام از زیر شاخه های علوم انسانی ببخشید کامل توضیح نمیدم چون احتمال میدم اشنا اینجا باشه... نه ق ...

خب کار خیلی بدی میکنن پدرمادرت ، خصوصا آینده شغلی هم نداره، شرایط ازدواج نداری ؟ با ازدواج تا حدودی مستقل میشی

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍
فدات شم عزیزم ممنونم..همچنین برا شما گاهی از شدت خشم تو دلم جیییییغ میکشم ولی فایده نداره، آروم نمی ...

میدونم

گاهی هیچ جیزی حالم آدمو خوب نمیکنه

فقط یکیو میخوای محکم بغلت کنه و تو توی بغلش فریاد بزنی و گریه کنی... 

کارشناسی  ولی دوس داشتم کار میکردم و مستقل میشدم ولی آزمونهایی جلومونه که مثل غوله

من به قدری توی باتلاق گیر کردم که از خدا مرگمو میخوام.. این اصلا ارهی نیست که من میخوام عمرم داره هدر میره تا یکی دیگه بشینه کلاس بزاره که آره این داره درس میخونه

به خدا که ازش نمیگذرم

کلییییی بدبختی کشیدم پای این درس مسخره هنوز یک عااالمه اش هم مونده

خب کار خیلی بدی میکنن پدرمادرت ، خصوصا آینده شغلی هم نداره، شرایط ازدواج نداری ؟ با ازدواج تا حدودی ...

قصه اش درازه عزیزم در همین حد بگم که قصد ازدواج ندارم( برای همیشه).. یعنی نمیتونم ازدواج کنم

نمیدونی چقدر دلم ازشون پره..خیلی از چشمم افتادن

میدونم گاهی هیچ جیزی حالم آدمو خوب نمیکنه فقط یکیو میخوای محکم بغلت کنه و تو توی بغلش فریاد بزنی و ...

عزیزمی..

من میل به تیکه پاره کردن دارم!!!! خودم و دیگران فرقی نداره..البته عصبانیتم نمود ظاهری نداره ولی از درن به همین شدت حالم خرابه

تازگیا همش خودمو میزنم..محکم..تا اونی که میخواد کلا بزاره یه وقت خم به ابروش نیاد

😂😂 نزن خودتو دختر اگه چیزی قابل تغییره، عوضش کن اگه نیست بخاطرش خودتو نابود نکن

از حرصه دستم به هیچ جا بند نیس..اصلا نمیفهمم چی میشه که دستم میاد بالا خودمو میزنم

ای داد... کاش میشد