2777
2789

به مردم  کشورهایی که واکسینه شدند هشدار دادند مجدد ماسک بزنند و احتمالاقرنطینه جهانی دوباره اغاز خواهد شد.اتفاقاپیش بینی کرده بودند اگر عامل ویروسی یا حتی بیمار صفر کشف نشه واکسن جوابگو نیست.کم کم دارم به حرفای اون دکتری که گفته بودند کرونا برای ده سال در کلیه سیستم های انسانی تحول ایجاد میکنه باور پیدا میکنم با توجه به گرم شدن زمین  بیش از حد انتظار شاید این پاندمی تنها راه نجات بشریت در نسل های اینده باشه چون زمین برای ده سال استراحت میکنه و.روند اب شدن قطب های یخی آهسته خواهد شد.اما در مورد انسان به نظرتون چه تغییراتی ممکن به وجود بیاد؟ایا امکان داره حتی در ژنتیک و.دی ان ای ما هم جهش ایجاد بشه به دلیل تغییر سبک زندگی؟

😎💚🐬

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

اصلا برام مهم نیست نه‌واکسنشو میخوام نه از ویروسش میترسم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همنیطور به نظرم شبیه یک بازی جهت دار

بله دقیقا تا وقتی مردمی هستن که بترسن و در جهت اهداف اونا حرکت کنن این بازی ادامه خواهد داشت وگرنه همه الان میدونن ویروس رو کی ساخته از کجا اومده و منشا  و درمانش هم میدونن و همچنین کنترل کردنش رو مثل چین که زندگی عادی دارن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
درمانش چیه عزیزم؟

سیستم ایمنی خوب و نداشتن استرس 

سبستم ایمنی مونو چطور تقویت کنیم؟

دوری از استرس خوردن غذای خوب میوه و سبزیجات ورزش کردن رفتن به طبیعت استفاده نکردن افراطی از موادضدعفونی کننده که  میکروب های هم زیستمون رو نابود نکنیم این میکروب ها تو روده بزرگ ما زندگی میکنن و سیستم ایمنی مارو تقویت میکنن اصل سیستم ایمنی ما داخل روده بزرگ ماست