2777
2789
عنوان

رژیم میوه

14638 بازدید | 52 پست

سلام من کل زندگیم غذام کم بود و خیلی میوه میخوردم ظهر و عصر و شب کلا میوه 

از وقتی میوه گرون شدم خیلی کم شده میوه خوردم و بیشتر غذا میخورم از ۵۷ کیلو رسیدم ۶۲ در صورتی که ۳ سال ۵۷ کیلو بودم قدم ۱۷۳ هست ولی همش این ۵ کیلو چربی شده دورشکم و پهلو و رون پام😑😑😑😑😑

تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم میوه خوردن البته میوه های ارزون تر بخرم 😣

شما نتیجه مشابهی داشتید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی رژیمی داشته باش ک همه چی توش باشه، اینطوری ن بدنت اسیب میبینه، نه تا ولش کنی برمیگرده 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اره اصلا چاق نمیکنه و پر خاصیت

این ک جایگزین غذا بشه اصلا درست نیست

و قند میوه هم باید در نظر گرفته بشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

حالا برعکس من با میوه خیلی چاق میشم بخصوص زردآلو و اینا نفخ ایجاد میکنه شکمم ورم میکنه، همین زردالو کالریش ۵۰ هست به ازای هر دونه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

آره من سه سال پیش بعد کنکور چاق شدم . رژیم ژنرال موتورز گرفتم یه هفته فقط باید میوه و سبزیجات میخوردم . اون خیلی خوب بود هم لاغرم کرد هم پوستمو شفاف تر

گفتی که گنه کنی به دوزخ برمت،، این را به کسی گو که تو را نشناسد...💙🌊
این ک جایگزین غذا بشه اصلا درست نیست و قند میوه هم باید در نظر گرفته بشه

اره نکته خوبی بود ولی مشکلی ایجاد نمیکرد برام یعنی بدنم عادت کرده بود البته میوه های شیرین دوست ندارم مثل انبه و..