2777
2789

شما چرا میدوشی ؟

منم میدوشم میریزم تو شیشه میدم بهش 

فقط فقط تنها کاری که میتونی بکنی اینکه تلاش کنی که بجت سینتو بگیره 

چون بچه مک بزنا شیر زیاد میشه 

من خیلی تلاش کردم پسرم کنار شیشه سینمم بگیره که موفق شدم 

الان خودش خیلی راحت میخورع ولی فکش که خسته بشه گریه میکنه و اون موقع با شیشه میدمش

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎  

باید بزاری نینی خودش میک بزنه
با شیر دوش شیرت کم میشه

قطره شیرافزا بخور مایعات آب میوه و آب ماهیچه

برای خوشمزه شدنش هم شاهدانه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چرا میدوشی ؟ منم میدوشم میریزم تو شیشه میدم بهش  فقط فقط تنها کاری که میتونی بکنی اینکه ت ...

پسرم سینه نمگیره شیشه عادت کرده 

اصرار کنم بدتر میشه 

تو خواب میخوره و تو ماشین 

با شیردوش میدوشم با شیشه هم میدم 

اخه کلا شیرخشک و شیشه رو خیلی دوست داره

باید بزاری نینی خودش میک بزنه با شیر دوش شیرت کم میشه قطره شیرافزا بخور مایعات آب میوه و& ...

اخه همه با شیردوش میدوشن شیرشون زیاد میشه 

اصلا یکی از روش های زیاد کردن شیر همین دوشیدن با شیردوشه

اخه همه با شیردوش میدوشن شیرشون زیاد میشه  اصلا یکی از روش های زیاد کردن شیر همین دوشیدن با شی ...

عزیزم من بیماری خاصی داشتم که دکترم گفت تا میتونی شیر بده همه ی راه ها رو هم امتحان کردم

شیردوش بخصوص دستی هم شقاق میاره هم شیرت کم میشه مگر اینکه با دست بدوشی که متاسفانه من هیچ وقت روش صحیح اشو یاد نگرفتم
ولی در کل اگه دوست داری تا آخر نینیت شیرتو بخوره اشتباه منو نکن هیچ جوره شیر خشک نده
من با قطره چکون یا قاشق میدادم کلی هم نگرانش بودم که وزن نگیره ولی تو هشت ماهگی که قدرت تشخیص پیدا کرد اعتصاب شیر کرد و دیگه سینه نگرفت و با هزار بدبختی شیشه رو هم قبول کرد

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
عزیزم من بیماری خاصی داشتم که دکترم گفت تا میتونی شیر بده همه ی راه ها رو هم امتحان کردم شیردو ...

الان پسرم هم یه جورایی نسبت به سینه اعتصاب کرده 

پسر منم ۱۴ روز بستری بود مجبور شدم شیرخشک دادم 

الانم با برقی میدوشم با دست یک مقدار دستام دردمیگیره و سخته 

میگن بعد یه مدت دوباره میگیرن سینه رو حدودا ۷ یا ۸ ماهگی من پسرم تا ۶ هم شیرم رو بخوره راضیم بعدشم و

که کلا روزی دوبار بدم هم به نظر خودم بسه

قد و وزن بچه زیر دوسال خیلی مهمه من سعی کردم با شیرخشک وزنش رو نگهدارم پایین نیاد 

الان پسرم هم یه جورایی نسبت به سینه اعتصاب کرده  پسر منم ۱۴ روز بستری بود مجبور شدم شیرخشک داد ...

انشاالله که میگیره ولی من یاد شرایط خودم که میفتم واقعاً دلم میگیره
تلاشتو بکن سینتو بگیره ولی اصلاً به خودت استرس وارد نکن همون قطره شیرافزا خیلی خوبه
به من لوبیا سبز خوب جواب می داد شیرم زیاد می شد ولی خب همه میگفتن نفخ میاره
دقت کن ببین چه مواد غذایی بیشترش میکنه اکثراً برنج و شیر شیرشون رو زیاد میکنه

همونطور که گفتم شاهدانه هم شیرتو چرب و مقوی و خوشمزه میکنه نینی ولت نمیکنه☺️