2777
2789
عنوان

بچها من زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6267 بازدید | 123 پست
والا من گناهی نکردم خدا بهم نمیده ولی زیاد دیدم گناهکارای ک خدا فوری سه تا سه تا بهشون داد ..همیشه م ...

عزیزم این حرفو نزن ائمه ما امام ما چقدر سختی کشید چقدر عذابش دادن اما باز جنگیدن و پا پس نکشیدن تو هم قوی باش بسپار به خدا من خودم کل پروسه بچه دار شدنم حدود سه سال شد ی سقطم داشتم انتظار رو درک میکنم اما فقط و فقط توکل کن چله سوره مریم رو بردار اینم ی امتحانی هست برا شما خدا برا بنده خودش بد نمیخاد که 💕

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حرفو نزن ائمه ما امام ما چقدر سختی کشید چقدر عذابش دادن اما باز جنگیدن و پا پس نکشیدن تو ه ...

ببخشید من سوم تیر باید پریود میشدم الان 5تیر میشه سه روز عقب انداختم با دو روز؟

والا من گناهی نکردم خدا بهم نمیده ولی زیاد دیدم گناهکارای ک خدا فوری سه تا سه تا بهشون داد ..همیشه م ...

نباید به خاطر گناه نکردنت طلب‌کار باشی از خداوند ،تازه شکرکن که مواظبت بوده که خطانکنی ،تواین دنیا هرکیومیبینی باید بگی این از من بهتره نیاید مغرورشی

ممنون عزیزم.دستت درد نکنه.لطف داری ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی

قربونت برم عزیزم

میدونم الان وقت استراحتتونه هر وقت تونستید جواب بدید

برای وزن گیری نی نی تون چکار کردید؟

خدایا بی اندازه ممنونم😇🥰😍
ببخشید من سوم تیر باید پریود میشدم الان 5تیر میشه سه روز عقب انداختم با دو روز؟

بستگی داره دوره هات چند روزه باشه و اینکه مرتب هستی یا ن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
چله مریم برداشتم من همه چله ها نذرها برداشتم ..

ناامید نباش مطمئن باش تو هم بچه دار میشی فقط اول یکم اعصابتو آروم کن

نمیدونم هر ماه 5روز زودتر میشدم ینی سوم خرداد شدم منتظر بودم 30خرداد بشم ک هنوز نشدم 5تیر

ببین من با زود گزاشتن بی بی موافق نیستم جای تو بودم 10 تیر میزاشتم خودم با 10 روز تاخیر بی بی گزاشتم صبر کن چهار پنج روز دیگه بزار هر وقت حامله شدی به منم بگو انشاءالله بهترینا قسمتت بشه