2777
2789
عنوان

بچها من زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6267 بازدید | 123 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته راست میگه الان یه عکس از خونه مون بگیرم بفرستم وحشت میکنی بازم دختر بهتره صبح تا شب فقط باید ا ...

آره میگه بچه چیه خودمون با دست خودمون دردسر درست کنیم میگه پیرم شدیم ی پرستار ۲۴ ساعته میگیریم فرض میکنیم دخترمونه😂😂

ماما گفت با زور دوتا..خیلی زود شد ۳تا و فرستادنم بالا بخش زایمان.اونجام همش نیم ساعت بود

سلام عزیزم.خیلی خیلی مبارک باشه.ایشالا قدمش پر خیر و برکت باشه😘😍🎊

خدایا بی اندازه ممنونم😇🥰😍
[QUOTE=196397967]هیچ مشکلی ندارم فقط خدا باید بخاد[/Qزیاد استغفار کن شنیدم خیلی خوبه

والا من گناهی نکردم خدا بهم نمیده ولی زیاد دیدم گناهکارای ک خدا فوری سه تا سه تا بهشون داد ..همیشه منو مسخره میکردن دخترها فامیل دوستام برای حجاب کاملم برای اینکه روزه میگیرم نماز میخونم ولی اونا تو عمزشون یه رکعت نماز نخواندن نصف روز روزه نگرفتن بی حجاب بودن خدا بیشتر دوستون داره سه قولو دو قولو پشت سرهم بهشون بچه داد 

عزیزم قدم نو رسیده مبارك باشه تنتون سلامت

شما که زایمان کردی میشه دعا کنی تو دلی منم سر موقع و‌سلامت دنیا بیاد؟ بارداریم پرخطره 

🙏🌺

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸