2777
2789
عنوان

راهنمایی لطفا

50 بازدید | 10 پست

دو ماه هست سر راهم یک پسر که مغازه داره وایمیسته اول سلام میکرد و بعد دنبالم راه میوفتاد ولی هیچ عکس العملی نشون ندادم،چهارشنبه افتاد دنبالم گفت بخدا قصد بدی ندارم منم گفتم جناب اشتباه گرفتین

گفت یک کم فکر کنید من چند روز دیگه مزاحم میشم حالا چکار کنم و چی بگم بهش

یعنی مزاحمه یا نه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب جوابش رو چی بدم و چی بگم که بد نباشه و فکر بد راجع‌به من نکنه؟

ببین اگه مغازه داره و ادم زیاد سبوکی نیست اومد سمتت بگو من زیاد دوست بازی نیست جوابشو بده ببین چی میگه اگه دیدی جدیه قبول کن با هم اشنا بشین فقط تا ببینی شرایطش چجوره به نظر من

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
ببین اگه مغازه داره و ادم زیاد سبوکی نیست اومد سمتت بگو من زیاد دوست بازی نیست جوابشو بده ببین چی می ...

حرف بدی ازش نشنیدم،همون چهارشنبه گفتم من اصلا دوست شدن و این کارها نیستم گفت منم اهلش نیستم و گفت توروخدا فکر کنید

حرف بدی ازش نشنیدم،همون چهارشنبه گفتم من اصلا دوست شدن و این کارها نیستم گفت منم اهلش نیستم و گفت تو ...

خوب دیگه من بودم قبول میکردم و سنگین بودم و همون اول میگفتم من ن دختری هستم اهل رابطه ن عشقو حال فقط قبول کردم کمی با شما اشنا بشم ببینم چجور پسری هستین همین

خوب دیگه من بودم قبول میکردم و سنگین بودم و همون اول میگفتم من ن دختری هستم اهل رابطه ن عشقو حال فقط ...

فقط من قبلا یکبار ازدواج کردم نمیدونم این موضوع رو چه زمانی بهش بگم

چکار کنم بنظرتون؟

فقط من قبلا یکبار ازدواج کردم نمیدونم این موضوع رو چه زمانی بهش بگم چکار کنم بنظرتون؟

منم نامزد بودم جدا شدم نگو اول بشناسش و خواهرانه بهت میگم زود تصمیم نگیر و خوب شناس ببین نزدیک به اون چیزایی که میخوای اگه بود بعد کم کم حرفاتو بزن پرسید چرا نگفتی بگو مردا همه نامردن نمیشه اعتماد کرد بهشون همینو بگو 

منم نامزد بودم جدا شدم نگو اول بشناسش و خواهرانه بهت میگم زود تصمیم نگیر و خوب شناس ببین نزدیک به او ...

باشه عزیزم

خیلی ممنونم ازت

حتما همین کار رو میکنم❤❤❤