مامان و بابام جدا زندگی میکنن.دیروز مامان خیلی اصرار کرد و هی زنگ زد من اومدم پیشش.امروز قراره برگردم حالام میگه ک من نمیزارم بری اگه بری باید گوشیتو بزاری اینجا.خالم صبح گفت رفته برات یه فال گرفته گفته ک ت با پسر در ارتباطی و خیلی عصبیه حواستو جمع کن و بروی خودتم نیار که من گفتم این یه هفته رو بمون تا مطمعن بشه.گفتم من کاری نکردم ک بترسم و نمیمونم همشون میگن بمون ولی میگم نه نیم ساعت پیشم با مامانم بحث کردم ک نمیمونم گف چیه چیز مهمی داری اونجا گفتم اره درسام از همه چی برام مهمتره حتی از تو !.گفت شبا تا دو بیداری انلاینی گفتم بیا ثابت کن من تا دو بیدار بودم.گف ب بابات میگم گفتم من کاری نکردم ک بترسم.گف نمیزارم بری گفتم میرم. به بابامم پیم دادم ک منو نمیزاره من نمیخام بمونم گفت میبرمت کسی نمیتونه جلومو بگیره.الان من ترسم گرفته من کاریم نکردم ولی مامانم ب حرف ی رمال دروغگو گوش کرده استرس دارم ک منو نزاره برم 💔 ازش متنفرم تو این چند سال انقد به من انگ زده انقد منو زده ک یدیقه ام نمیخام بمونم پیشش دیروز انقد زنگ زد دلم سوخت اومدم نمیدونستم همش نقشه اس
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
خوب به بابات بگو بیاد دنبالت بگو مامانم بهم تهمت میزنه
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏