2777
2789

دلم شکست 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جواب ازمایشدمنفی بود؟

اره عزیزم دوتا بی بی چک یکی خودکاری یکی قطره چکونی زدم جفتش مثبت شد 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
بی بی چک ها الان همش مثبت میشن

برا من نمیشد هیچوقت الکی مثبت 

آزمایشت منفی شده

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
اگر هنوز پریود نشدی  شاید ازمایشت خطا داده

مگه میشه اخه نه نشدم 8 روز عقب انداختم من سابقه عقب انداختن الکی ندارم پریودم خیلی منظم بود

اره عزیزم دوتا بی بی چک یکی خودکاری یکی قطره چکونی زدم جفتش مثبت شد 

فداسرت قشنگم.قسمت نبود.ایشالله دفعه بعدی حتما نی نی داری😍سوره یاسین خیلی بخون.عمه ی منم دوسال منتظر بود سوره یاسین زیاد میخوند ۱۹ اسفند باردار شد❤نذرم کرد اگه پسربود اسمشو بزاره یاسین ک خب دخمل شد.

بهش میگم حتما واست دعا کنه. 

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
فداسرت قشنگم.قسمت نبود.ایشالله دفعه بعدی حتما نی نی داری😍سوره یاسین خیلی بخون.عمه ی منم دوسال منتظر ...

اهمیت نداره واسم دیگه عزیزم ولی ای کاش بی ب چکام مثبت نمیشد ک امیدوار الکی بشم 

عزیزم منم شش ماه پیش دو تامثبت شد بعدش منفی 

رفتم دکتر کیست داشتم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

تا 9روز عادیه بخاطره هوای گرمه عقب افتادی

بی بی چک تا یه روز بعد موعودم هرچی میزدم منفی بود چرا یهو مثبت شد