2777
2789

سلام وقت همتون بخیر 

بچه ها من 33 سالمه و دیپلم انسانی بودم الان بشددددت میخوام که کنکور تجربی بدم، پیش انسانی رو نخوندم 

انتخاب این رشته اصلا به انتخاب من نبود برای همین ادامه ندادم

پدرم اصلااااا حمایتم نمیکرد 

اما الان خودم رو پاهای خودمم 

ی پسری دارم که 15 ماهشه و شیطون و وابسته به من 

تصمیم دارم بخلطر آینده ی پسرمم شده بجنگم و شانسمو امتحان کنم تروخدا بگید باید چیکار کنم

میدونم که باید برم بزرگسالان و پیش تجربی بگیرم اما چجوری از انسانی به تجربی الله و اعلم اینو نمیدونم

بچه ها چیکار کنم کخ قبول شم 

استان قزوینم تو درمانگاه دندانپزشکی کار کردم 

خیلی ساله که نخوندم

یعنی میتونم با ی بچه 

تروخدا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه اجرتون با امام حسین ع 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمی‌دونم چی بگم چون شما از این مسیر واقعا دور شدید 

شاید الان بگید ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست ولی واقعا دیره برای این کار 

شما حداقل باید دو سال برای نهایی ها بخونید چون الان تاثیر معدل اومده بعد از اونم چند سال برای کنکور حداقل دو سال 

اگرم قبول شد هفت سال طول میشه در مجموع ۱۱ سال دیگه شما تازه میتونید کار کنید که خیلی دیره و تا اون موقع خود پسرتون دیگه نزدیک تره به کنکور 

به نظر بنده بیخیالش بشید بهتره بازم هرطور خودتون دوست دارید 

اینم بگم یک درصدم فکرنکن درسا مثل زمان ما هستن حجمشون کم شده ولی ب شدت پیچیده ودشوارمیارن تو امتحانا ...

میدونم

امااااا این کنکور تنها راه سرنوشت ساز 

البته میتونم برم رنگ و لایت آموزش ببینم اما میگم حداقل یکبار فقط یکبار امتحان کنم بعد

خیلی سخته ولی خواستن توانستن استیکی رو احتیاج داره تو نگه داری فرزندت کمکت کنههمسرتم باید درکت کنه ن ...

نمیخوام به کسی بگم

الان همون خیلیا مادر پدر برادر همسر خونوادش میان میگن ای بایاااا تا بجه نداشت هیچ کاری نکرد الانکه بچه هست یاد این چیزا افتاده، به خدااا قسم که سرکار میرفتم تا خرج و جهازمو تموم کنم

میخوام هسچکسیییی متوجه نشه جز مامانم اونم فقط برای نگهداری پسرم که گااااهی نگهداره 

در کل من اگه حامی خوبی داشتم شککک نکن الان مطب داشتم 

اما هودمم کوتاهی کردم 

نمی‌دونم چی بگم چون شما از این مسیر واقعا دور شدید شاید الان بگید ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هس ...

جدییی تا حالا اینجوری فکر نکردم اما از اطرافیان پرسیده بودم گفتن برو یزرگسالان پیش تجربی بگیر امسال کنکور هم شرکت کن 

به امید خداقبول شدی برو دانشگاه اجازه بگیر برای تموم شدن درس پیشت 

اره عزیزم فقط باید کتاب تست بگیری دبیر بگیری یا حداقل فیلم اموزشی ببینی مشاور داشته باشی اگ میخوای و ...

هرکااااری لازم باشخ انجام میدم اما قبل اینکه تماااام انرژی و برناممو بذارم ایا واقعااااا میشه ازپسشبرمیام

هرکااااری لازم باشخ انجام میدم اما قبل اینکه تماااام انرژی و برناممو بذارم ایا واقعااااا میشه ازپسشب ...

اگه بخوای میتونی من هم تقریبا شرایط شمارو دارم 12,سال از درس دور بودم 3تاهم بچه دارم برا 405دارم میخونم میگم فقط یک ساله تمام تلاشم و میکنم 

اگه بخوای میتونی من هم تقریبا شرایط شمارو دارم 12,سال از درس دور بودم 3تاهم بچه دارم برا 405دارم میخ ...

وای چقدر خوشحال شدم این پیامتونو خوندم 

میش ه بگی چی میخوای قبول بشی چند سالتونه و چقدر زمان میذاری سن بچهذها؟ از کی شروع کردین؟ 

پیش دانشگاهی گرفته بودین 

بزرگسالان رفتین یا دارین میرین

تروخدا میشه منو راهنمایی کنید