2777
2789
عنوان

مهریههه

223 بازدید | 31 پست

دوستان من درحاضر خواستگاری دارم که داریم راجع به مهریه حرف میزنیم

بنظرتون ۲۰۰تاسکه همراه با برابری دراموالی که بعد از عقد بدست میاریم خوبه؟

و اینکه میتونم برای مهریه وفاداری ابدیم ثبت کنم یاخیر؟اخه یجا شنیده بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی داده کی گرفته ... حق طلاق بگیر حق درس حق مسکن و اینا

مهریه چیزیه که خیلی خوبم میگیرن

من تو دادگاه دیدم

ممکنه سالی یه سکه بزنن ولی تا اخر باید همون سالی یه سکه رو بده

حق طلاق و حق اشتغال رو حتما بگیر

سکه هم بیشتر از ۱۱۴ نمیدن زیاد سرش بحث نکن

اگر به مشکل بربخوری مهریه رو نمیتونی بگیری ولی حق طلاق به دردت میخوره.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
وفاداری ابدی چیه؟ سکه فایده نداره ملک و املاک خوبه  سکه رو دیگه نمیگیرن از مرد  ده سال ...

واقعا؟ دوست بابام ی میلیارد داد ب زنش براش خونه هم خرید 😐😐

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

اگه آدم باشه میده که البته خیلی کم پیش میاد 

اولا مملکت ی جوری به نفع مرداست که خانم واقعا اذیت میشه 

دوما آقا ی بلایی سر خانم میاره که بی خیال بشه 

دیدم که میگم

الحمدلله رب العالمین ...
دوست بابات خودش خواسته که بده وگرنه قانون دیگه اجباری به اون صورت برا مهریه نداره و کلا طرف مرداست

😑😑👎👎👎👎💔

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.
وفاداری ابدی چیه؟ سکه فایده نداره ملک و املاک خوبه  سکه رو دیگه نمیگیرن از مرد  ده سال ...

پسر منطقی هست و اول زندگی خونه رو قبول نمیکنه ولی گفت هرچیزی که بعداز عقد بخریم نصف نصفه