چن روز پیش منو مامانم یکم دعوامون شد مامانمم مگس کش دستش بود منو زد😐😂واقعا حق داشت بنده خدا من اونجا داغ بودم خیلی عصبی بودم الان که فک میکنم میبینم حق داشت وگرنه یک بارم یادم نمیاد ک مامانم منو زده باشه حال جای این مگس کش مونده بود روی دستم نامزدم دید
منم که الهی خاک بر سرم بشه دلم پر بود واسش تعریف کردم ک کتک خوردم بخدا میدونم چه اشتباهی کردم دوستان اونم ازون روز هرازگاهی برام خوراکی میخرید هی شوخی میکرد میگفت میخوام تقویتت کنم واسه کتک بعدی یا از پشت ویدیو کال بهم مگس کش نشون میداد
خلاصه دیروز حرف زدیم و اینا بحث ب یه جا کشیده شد ک برداشت با شوخی گقت کاری نکن به مامانت بگم دوباره با مگس کش بیفته به جونتا خیلیییی ناراحت شدم خودشم فهمید ناراحت شدم اما هیچی نگفت منم چیزی نگفتم
شب ک بازحرف میزدیم بحث سر اینستا شد این همش میگفت من نمیزارم تو اینستا نصب کتی خودمم نمیکنم گفتم باشه(بچه ها اونجوری غیرتی نیستا کلا از اینستا خوشش نمیومد)دیشب گفت میخوام اینستا نصب کنم و اینا منم گفتم بکن ولی من همین پبج فیکم و نگه میدارم واسه پیجای خرید و این چیزا به اسم خودم پیج نمیزنم و عکس نمیزارم خوشم نمیاد
این آقام حالا گیر گیررررر که تو به من نگفته بودی پیج فیک داری دروغ گفتی ینی بدبختم کرد