شما هم مثل منین وقتی تو جمع دوستاتونین ،دوست دارین شوهرتون نگاهش رو شما باشه تو جمع؟منظورم بیشتر از اینکه زن دوستتونو مخاطب قرار بده به شما نگاه کنه و حرف بزنه،یا من فقط اینجوری ام؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من زنشم خودم میفهمم نگاهاش عادیه اما دوس دارم همون یکمم فقط روی من باشه
حق داری البته حساسیت خود آدم رو اذیت می کنه منم دوست ندارم به دیگران مخصوصا زنا توجه کنه دوره ی وحشتناکیه اول تبادل اطلاعات میشه وظاهرش قشنگه اما بعدش فقط باخداست همه ی زنای زرنگ مثل تو مواظبن البته سیاستش روهم دارن درسته که مردا زناشونو دوست دارن ولی اون نما و دکوری رو که شیطان به نامحرمای زشت میده به محرم خوشگل نمیده پس باید حواست باشه چون خاصیت روابط بین نامحرم ها ترسناک وحساسه
بِحَقِّ الْحُسَیْن اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ی ابا عبدالله الحسین علیه السّلام فقط ظهور امام زمانم
حق داری البته حساسیت خود آدم رو اذیت می کنه منم دوست ندارم به دیگران مخصوصا زنا توجه کنه دوره ی وحشت ...
چیکار کنم پس؟
چون هر وقت میگم تو نگاه کردی میگه نکردم و مثلا طرف داشت حرف میزد باید احترام گذاشت به حرفش توجه کرد،با تندی میگم دفعه آخرت باشه چه کم چه زیاد نباید نگاه کنی..،
چیکار کنم پس؟ چون هر وقت میگم تو نگاه کردی میگه نکردم و مثلا طرف داشت حرف میزد باید احترام گذاشت به ...
سیاست یعنی اینکه حتی اگه عصبانی شدی اعتماد بنفست رو داشته باشی یعنی شوهرت حس نکنه داری حسادت می کنی و عاجز شدی چه با آرامش وچه باخشم اون باید بدونه شما بالاتر از اونایی ورداشتن آرامش قلبی وافتاد بنفس این رو بهش ثابت می کنه
بِحَقِّ الْحُسَیْن اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ی ابا عبدالله الحسین علیه السّلام فقط ظهور امام زمانم