2777
2789

بنظرشما طبق تجربه و یا اطرافیانتون کدوم دسته از زندگیشون راضی ترن

من خودم دوست دارم شاغل باشم ولی نامزدم راضی نیس میگ پس کی کارا خونه رو کنه یکی باید انزژیش بیشتر باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم با برنامه ریزی میشه به همه کارها رسید ... من خودم معلمم امسال که مجازی بود تو خونه بودم اما سال های قبل هم دانشگاه میرفتم هم خانه داری هم سرکار ... همکارام با دو تا سه تا بچه هم درس میخونن هم خانه داری ‌..‌. اگر خودت علاقه داری برنامه ریزی کن به همش بتونی برسی

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

شاغلا بنظر من هدفمند تر و راضی تر و شادترن خصوصا اگه حقوق براشون مهخ نباشه شغل نیمه وقت برن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من تحصیل کردم ولی خانه دارم به شدت راضی هرکی هم جای من بود مطمعنا راضی بود

تو خونه حوصلتون سر نمیره؟من فعلا دانشجوعم کلاسا محازیه همش تو خونم حوصلم واقعا سر میره

من میگم خانه دار  

آدم تا مجرده شاغل باشه بهتره سرگرمیه ولی متاهل به نظرم خانه دار بهتره بالاخره اون که شاغل نمیتونه برا زندگیش به اندازه خونه دارا وقت و انرژی بزاره و کلا کار بیرون خیلی خسته کنندست 😔

بنظر من کسانی که شاغل هستند

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
تو خونه حوصلتون سر نمیره؟من فعلا دانشجوعم کلاسا محازیه همش تو خونم حوصلم واقعا سر میره

نه عزیزم اخه اول اینکه همسرم ساعت ۱۰ نیم ۱۱ صبح میره سرکار و ساعت پنج و نیم ۶ عصر برمیگرده گرچه تو این تایم خب من واقعااااا دلم براش تنگ میشه ولی خب نقاشی میکشم کتاب میخونم با دخترم بازی میکنم فضای مجازی میرم میرقصم خرید میرم و....

🌈♥️And you are like a rainbow in my life

هر کسی هر طور دوست داره

برای هزارمین بار داره بحث میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شاغلا بنظر من هدفمند تر و راضی تر و شادترن خصوصا اگه حقوق براشون مهخ نباشه شغل نیمه وقت برن

شغل نیمه وقتا واقعا حقوقش کمه بنظرم اگه قرار انرژی گذاشته بشه بهترع یکم حقوقتم بهتر باشه