به نظرم با برنامه ریزی میشه به همه کارها رسید ... من خودم معلمم امسال که مجازی بود تو خونه بودم اما سال های قبل هم دانشگاه میرفتم هم خانه داری هم سرکار ... همکارام با دو تا سه تا بچه هم درس میخونن هم خانه داری ... اگر خودت علاقه داری برنامه ریزی کن به همش بتونی برسی
زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
آدم تا مجرده شاغل باشه بهتره سرگرمیه ولی متاهل به نظرم خانه دار بهتره بالاخره اون که شاغل نمیتونه برا زندگیش به اندازه خونه دارا وقت و انرژی بزاره و کلا کار بیرون خیلی خسته کنندست 😔
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
تو خونه حوصلتون سر نمیره؟من فعلا دانشجوعم کلاسا محازیه همش تو خونم حوصلم واقعا سر میره
نه عزیزم اخه اول اینکه همسرم ساعت ۱۰ نیم ۱۱ صبح میره سرکار و ساعت پنج و نیم ۶ عصر برمیگرده گرچه تو این تایم خب من واقعااااا دلم براش تنگ میشه ولی خب نقاشی میکشم کتاب میخونم با دخترم بازی میکنم فضای مجازی میرم میرقصم خرید میرم و....