2777
2789
عنوان

🌻چرا ببخشیم؟؟؟🌻

416 بازدید | 34 پست

💠قلب خود رو از کینه وناراحتی خالی کنید ونور الهی در آن جایگزین کنید .

💠هنگامی که دیگران را میبخشی شفا میابی

وآن هنگام رها کنی  وپرده جدیدی از چشم هایتان برداشته میشه ،به کمال و مرحله جدیدی از آگاهی میرسید.

💠وقتی شروع به مراقبت از خود میکنید ،احساس بهتری پیدا میکنید ،

بهتر جذب میکنید،

همه چیز از درون شما شروع میشود.

💠نبخشیدن باعث کوچک شدن افق نگاهت ونیز پر شدن فضای ذهنت از چیزهایی میشود که هیچ نیازی به آن نداری.

تو میبخشی چون به اندازه کافی قوی هستی که درک کنی همه ممکن است خطا کنند.

خداوند فرموده است :

فَمَنْ عَفَا وَأَصلَحَ فَأَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ*

اگر کسی (به هنگام قدرت، برای هدایت گمراهان و استحکام پیوندهای اجتماعی از بدکار) گذشت کند (و میان خود و میان او) صلح و صفا به راه اندازد، پاداش چنین کسی با خدا است. (الشوری 40)

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫

😘😘😘😘😘

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#  

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام واقعا بخشیدن خیلی سخته منم خیلی با خودم کلنجار رفتم اما آخرش دیدم اگه نبخشم فقط به عصبانیتم اضافه میشه و کار دیگه ای هم ازم بر نمیاد آخرش گفتم خدایا همه رو بخشیدم تو هم منو ببخش

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بخشیدن به حرف راحته ولی بعضیا اینقد بد ضربه میزنن خودتم بخوای دلت قبول نمیکنه ببخشیشون

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
من نمیبخشم چون شخصیت دارم

قرار نیست با کسی که اذیتت کرده ارتباط برقرار کنی 

اونو میبخشی واز زندگیت حذف میکنی تا مغزش آرامش پیدا کنه 

ادمی که ظلم میکنه حسابش با خداست وتقاص پس میده 

من فقط فکر رهایی  وارامش ذهنم 

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
اره بخشیدن خیلی خوبه خیلی تغییرات در انسان اتفاق میفته

من اینو تجربه کردم 

واقعا چشمم به حقایق باز شده

من میبخشم ولی یادم نمیره چ بلایی سرم اومده😐 دوستان من تازه واردم میخوام تاپیک بزنم بلد نیستم کمک ک ...

اون بالا کنار تبادل نظر نوشته تاپیک با علامت بعلاوه اونو بزن میری داخلش و تاپیک میزنی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من میبخشم ولی یادم نمیره چ بلایی سرم اومده😐 دوستان من تازه واردم میخوام تاپیک بزنم بلد نیستم کمک ک ...

قرار نیست با اون شخص ارتباط برقرار کنیم 

فقط فکر ارامش ذهنمون باشیم 

ادمی که میبخشه خودشو نجات میده وپاداشش با خداست 

اون شخصی که ظلم میکنه هم حسابش با خداست 

اما اگر توبه کنه وجبران کنه ،ثواب کمالشم به ما میرسه

بخشیدن به حرف راحته ولی بعضیا اینقد بد ضربه میزنن خودتم بخوای دلت قبول نمیکنه ببخشیشون

قرار نیست با اون شخص ارتباط برقرار کنیم 

فقط فکر ارامش ذهنمون باشیم 

ادمی که میبخشه خودشو نجات میده وپاداشش با خداست 

اون شخصی که ظلم میکنه هم حسابش با خداست 

اما اگر توبه کنه وجبران کنه ،ثواب کمالشم به ما میرسه

من به بخشس رسیدم در ارامش بخشش 

دلم میخواد همه تجربش کنن همه درکش کنن که روح چطور اروم میشه