سلام خانومای گل .. به راهنماییتون احتیاج دارم... من و دوستم هر دو شهریور ۹۹ زایمان کردیم... حالا دوستم تازه فهمیده دوباره بارداره.. خییلی حالش خرابه درکش میکنم واقعا سخته با بچه کوچیک... میخواد سقطش کنه ولی من میخوام منصرفش کنم از اینکار ... تو رو خدا بهم یاد بدید چی بگم که منصرف بشه... بالاخره اگر خدا نمیخواست و لایق مادری نمیدونست دوباره باردار نمیشد... سقط یعنی کشتن ی بچه😕 ب نظرم اگر بچه نمیخواست باید قبلش ب فکر پیشگیری مطمئن تری بود نه الان ک دیگه ی بچه وجود داره..
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما که نمیتونی تصمیم بگیری برای زندگی کسی شاید از نظر مالی نمیکشه روش نمیشه بگه بیاره بخاطر حرف شما شما میخوای پولشه بد ی ازش نگهداری کنی ؟
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
ی جوری با شوهرش صحبت کن ..ب شوهرش خبر بده ولی راهنماییش کن که ی جوری وانمود کنه خودش فهمیده
حالا از کجا میدونی شوهرش نمیدونه!!!!!😐😐😐😐😐😐
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
واقعا زندگی بقیه اونم انقدر مسئله خصوصی به بقیه چه مربوطه
خودش حتما یچیزی میدونه وگرنه اینکار نمیخواست انجام بده
بنظرم ولش کن و دخالت نکن
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷