2777
2789
عنوان

نامزدم زنگ زده میگه....

1093 بازدید | 47 پست

زنگ زده بهم میگه بعد از ظهر اماده باش میخام بیام دنبالت رانندگی یادت بدم خاهرمم همراه خودم میارم منو بزارین سر کارم برگشتنی باهم برگردین خونه😐

حالا دستش درد نکنه میخاد یادم بده ولی من هنوز ۱۸ سالم نشده حالا از سن بگذریم اگه زدم ماشینشو داغون کردم چی؟😐😂

حالا بازم از همه اینا که بگذریم خواهرش تازه سه چار روزه گواهینامه گرفته میخاد منو اونو تنها بفرسته خونه 😂😂😂😂

به قول دوستم یه خولوچلی این خودت میخاد بشه شوهرت خدا به دادمون برسه😂😂

حالا چی بگم بهش😂😂😂😐

!you're so precious when you're smile

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط نگو که ۱۴ سالته😐

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
متولد ۸۶ازدواج کردی من ۷۹ترشیدم😭

منم 79 اینا رو میببنم نا امید میشم

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

خواهرشوهرت خب گواهینامه داره 

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕
خواهرشوهرت خب گواهینامه داره 

تازه سه چار روزه که گرفته هنوز درس بلد نیس 

بلده ها ولی ن در حدی که بتونه خودش تنها بدون یه ادمی که بلد باشه برونه😂😂

!you're so precious when you're smile