2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

90 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها 

من سونو دادم تخمدان سمت راستم فولیکول ۲۰داشتم دکتر برام امپول hcg 2000 یک عدد نوشت منم روز ۱۵ پریودیم زدمش یعنی دیشب اولین باره این امپول رو میزنم 

دیشب یکی تو تاپیک منو ترسوند که چرا زدی و بده واین حرفا خیلی استرس و ترس بهم وارد شد 

یعنی ممکنه بخاطر ترس و استرس اثر اون امپول از بین رفته باشه؟؟؟

اخه میگن تخمدانا درد خفیفی میگیرن موقع زدن امپول

منم دیشب که زدمش هنوز هیچ علائم و ترشحی ندارم

اونایی که تجربه دارین بهم بگید که با زدن امپول باردار شدید و بعدها تاثیر بدی رو تخمداناتون نمیزاره یا نزاشته؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
من یبار زدم و باردار نشدم چون نمیدونسم شوهرم مشکل داره چن ماه بعد زدم و شوهرمم خوب شده بود باردار ش ...

علائمی ندارم هنوز برای چیه

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبار زدم همراه لتروزول وآمپول بزرگ کننده فولیکول.اووابوست .دوتا فولیکول ۲۱ داشتم.ولی اصلا درد تخ ...

یعنی اون استرس و ترس که داشتم روزدن امپول اثری نداشته؟

الان بارداری شما؟

یعنی اون استرس و ترس که داشتم روزدن امپول اثری نداشته؟ الان بارداری شما؟

فکر نکنم ربطی داشته باشه خیلیامون استرس بارداری رو داریم.نه باردار نشدم ۱ماه بعدش باردار شدم  ولی نموند.البته ما مشکلی نداریم 

من خداروشکر هیچ مشگلی ندارم فقط بخاطر اون فولیکول ۲۰این امپول رو زدم 

عریزم تو اقدامی؟؟

شاید برا بعضیا بی علائم باشه من دوز ۵۰۰۰ زدم

عزیزم من الان دل درد گرفتم یعنی ممکنه مال امپول باشه؟

اره احتمالا تخمکت در حال ازاد شدنه

روز ۱۵ پریودم زدمش یعنی تاثیر داره تخمک ازاد میکنم؟

اره دیگه 

مرسی قربونت😘😘💖