2777
2789
عنوان

بااین شوهر جوگیر چ غلطی کنم

191 بازدید | 5 پست

دیروز دیدم خواهرزادش استوری تولد گذاشته ب شوهرم گفتم تولدشه دیروز بمن گفت بهش پول بدیم گفتم صبرکن بیان باشه خودم کادومیخرم توکاریت نباشه.امروز گوشیشو دیدم شماره کارت گرفته۵۰۰زده حسابش.ینی حرف من بادهواس انقدر ک جوگیره نمیدونم چکارکنم باهاش

عزیزم هیچوقت از نیازهای خودت نزن

وقتی کم خرج باشی، یواش یواش این برای اطرافیان به باور تبدیل میشه که تو نیاز نداری

خرج کن به اندازه، شیک بپوش، شیک بگرد به خودت برس

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم جو گیر و کشته مرده خواهرشه

اونا وضشون خوبه روزی صدبار خونه عوض میکنن و میکوبن از نو میسازن و شوهر من هربار کلی چیز براخواهرش و بچهاش میخره برا کادو خونه نویی و هربار که میاد خونه مادرش سر بزنه میره یه میدون بار میوه میخره میبره اونجا و هروز بستنی و شیرینی و گردش و بساطشونو تامین نیکنه

اونوقت خودمون مستجریم !

اولا خیلی دعوامون میشد ولی الان دیگه من دیگه کاری به کارش ندارم هرکار میخواد بکنه 

ولی خیلی دلم برا خودم میسوزه کلا جایی تو زندگیم برا خودم ندارم

عزیزم هیچوقت از نیازهای خودت نزن وقتی کم خرج باشی، یواش یواش این برای اطرافیان به باور تبدیل میشه ک ...

بخداازین میسوزم حقوق کارگری رو تامیگیره خرج خانوادش میکنه دیگه بریدم.الان بهش غرزدم گرفت راحت خوابید

شوهر منم جو گیر و کشته مرده خواهرشه اونا وضشون خوبه روزی صدبار خونه عوض میکنن و میکوبن از نو میسازن ...

منم بخدااحساس میکنم بقیه زنا ک توزندگی حرف حرف اوناس یا زندگی رو اداره میکنن خیلی خوشبختن من هیچ جایگاهی ندارم انگارتواین زندگی کوفتی