2777
2789
عنوان

۷روز مانده به کنکور سراسری تجربی

6011 بازدید | 15 پست

سلام خواستم یه چندتا نکته بگم بهتون :

۱_این روزای باقی مونده تورق چشمی کنید از کتابای جمع بندیتون از کتاب زیستتونم یه تورق چشمی از عکساش بکنید

۲_وقتی واسه یه هدفی طولانی مدت تلاش کنید طبیعیه نزدیکای رسیدن به نتیجه حسسسسس(فقط یه حس)فراموشی کنید(سرجلسه میفهمید اصلا اینطوری نیست)

۳_ساعت یادتون نره ببریدباخودتون که زمان برای هر درس از دستتون در نره

۴_حوزه پارسال من به شدت سرد بود بخاطرهمین اذیت شدم ،لباس خنک بپوشید ولی یه سویشرت سبک هم ببرید باخودتون مشکل من دچارتون نشه

۵_اگ دیدید سوال اول دوم سوم رو بلد نیستید خودتونو نبازید بقیه هم توی شرایط شمان مطمئن باشید سوال چهارم رو جواب میدی

۶_قرارنیست برید همه ی سوالارو بزنید 

۷_تا روز جلسه به ازمونتون فک نکنید فقط تلاش کنید

۸_داشتن استرس طبیعیه ولی کنترل نکردنش نه

۹_میدونم هرکی به اندازه ی زحمتش نتیجه میگیره پس توکل کنید بخدا

ارزوی موفقیت دارم واسه تک تکتون

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید..من نشستم یه سری تاپیک های کنکوریتون رو خوندم ...میتونم توی تلگرام یا واتساپ یا هرچیزی که شما بگید باهاتون حرف بزنم و اگه میشه یکم انگیزه بگیرم بازم و راهنماییم کنید؟ اگه خواستید مثل یه مشاور پول هم بگیرین ، هیچ مشکلی نیست