2777
2789
عنوان

چرا هیچکس به من نگفت به فکر آیندت باش؟؟!!!!چرا به فکرم نبودند؟؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 19 پست

مامان منم اینجوریه فقددد غر میزنه منم خیلی ضربه دیدم منم الان ازدواج کردم مثل اون دوست ندارم کسی بیاد خودمم جای نمیرم منزویم ..ولی مامانم دعا نویس نمیرفت .. ولی بهش حق میدم تو زندگیش خیلی بدبختی کشیده کلا افسرده شد به زور بردمش دکتر اعصاب ... من تو جمع نمیتونسم حرف بزنم خجالتی بودم و اصلا نگم برات خلاصه این نی نی سایت خیلی خوبه کتابم خیلی خوبه اعتماد بنفست ببر بالا به خودت برس 

💔#سی_پی...#فلج_مغزی 

عزیزم خودت خودت رو از باتلاق این زندگی بکش بیرون ..درس بخون کار کن روابط اجتماعیت رو زیاد کن بیرون برو کارای اجتماعی زیاد بکن ..به برادرتم کمک کن تنهاش نزار تو دوره بدیه نزار منزوی بمونه ..همراه خودت ببرش بیرون باهاش حرف بزن کمکش کن حداقل بدونه یکیو داره سعی کن یه دختر و قوی و سرزنده باشی همیشه  ...انشالله که موفق باشی  عزیزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی هوای خواهرم دارم همش باهاش حرف میزنم  نمیخام اونم مثل من بشه انگیزه میدم درسش بخونه ...باز شما خوبی منو شوهر دادن به زور تو ۱۵ سالگی کاش منم دانشگاه میرفنم 

💔#سی_پی...#فلج_مغزی 

چه قلم خوبی داری اسی لذت بردم

میدونی چیه از همبن امروز شروع کن با فامیل مثل عمو عمه دایی خاله رفت و آمد کن  اوائل سختته ولی پشتکار داشته باش ذهنت باز میشه یاد میگیری چطوری رابطه برقرار کنی و روحیه ت عوض میشه 

مادرت افسردگی داره برنامه ریزی کن در طول هفته با پدر مادر و برادرت برید پیاده روی ، پارک ، جاهای دیگه

حتما فن بیان یاد بگیر 

تو موفق میشی اسی

چه قلم خوبی داری اسی لذت بردم میدونی چیه از همبن امروز شروع کن با فامیل مثل عمو عمه دایی خاله رف ...

آها یادم رفت اگه بهت پول میدن بعضی روزا با برادرت برو کافی شاپ حتی شده یه بستنی بخورید یه قهوه بخورید و ...

حتما برو سرکار حتی اگه درآمدت کم باشه کم کم راه میوفتی و میتونی کل خونوادت رو تغییر بدی 

داداشتم خیلی گناه داره تو قدم بردار یاد اونم بده

مواظبشم باش آسیب نبینه باهاش صحبت کن